- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Beni çıldırtıyor bu durum, Allah ıslah etsin hepsini.Bir yolculuk yapıyorum küçük bir minübüs içerisinde tıklım tıklım dolu 80 yaşlarında yaşlı bir teyze dikkatimi çekiyor minübüsün koridoruna iki büklüm oturmuş yer kalmadığından. 10 yaşlarrında bir kız çocuğu rahat rahat oturuyor yanında annesi hiç umurlarında değil .Demek ki biliyordu nine kendine yer verilmeyeceğini sessiz sesisz yerde oturmaya devam etti çünkü .Benim içim sızladı içim hala ninenin o hali aklımdan çıkmadı çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin ana baba olarak bu görev bizlere ait merhamet duygusunu aşılayın ,yardım sever olmayı öğretin,kıskançlık,öfke,şikayet duygularını bıraktırın.
Bir yolculuk yapıyorum küçük bir minübüs içerisinde tıklım tıklım dolu 80 yaşlarında yaşlı bir teyze dikkatimi çekiyor minübüsün koridoruna iki büklüm oturmuş yer kalmadığından. 10 yaşlarrında bir kız çocuğu rahat rahat oturuyor yanında annesi hiç umurlarında değil .Demek ki biliyordu nine kendine yer verilmeyeceğini sessiz sesisz yerde oturmaya devam etti çünkü .Benim içim sızladı içim hala ninenin o hali aklımdan çıkmadı çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin ana baba olarak bu görev bizlere ait merhamet duygusunu aşılayın ,yardım sever olmayı öğretin,kıskançlık,öfke,şikayet duygularını bıraktırın.
bu durum aile yetiştirmesi ile ilgili benim olum kızım yorulmasın gerisinden banane anlayışı oluyor iyi anne baba olmayı sadece kendi çocuğunu gözlemek onun her istediğini yapmak olarak algılayan bir anlayışımız var malesefBir yolculuk yapıyorum küçük bir minübüs içerisinde tıklım tıklım dolu 80 yaşlarında yaşlı bir teyze dikkatimi çekiyor minübüsün koridoruna iki büklüm oturmuş yer kalmadığından. 10 yaşlarrında bir kız çocuğu rahat rahat oturuyor yanında annesi hiç umurlarında değil .Demek ki biliyordu nine kendine yer verilmeyeceğini sessiz sesisz yerde oturmaya devam etti çünkü .Benim içim sızladı içim hala ninenin o hali aklımdan çıkmadı çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin ana baba olarak bu görev bizlere ait merhamet duygusunu aşılayın ,yardım sever olmayı öğretin,kıskançlık,öfke,şikayet duygularını bıraktırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?