• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı Kadınlar...

Sincera34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
306
0
96
41
Ankara
Bazı kadınlar pahalı hediyeleri severler. Spor arabaları, lüks mekanları, hesap ödeyen abileri.Bazı kadınlarsa, saçlarının taranmasını severler. Ayaklarına oje sürülmesini.Bazıları ise uyumadan önce masal anlatılmasını, gözlerinin içine bakarak gitar çalan adamları.Bazı kadınlar takım elbise severler, kaslı kollar. Bazı kadınlar oduncu gömleği severler. Ve bira göbeği.Bazı kadınlar kışları kayak yapmak isterler. Bazıları, Beyoğlu’nda el ele tutuşup közde mısır yemek.Bazı kadınlar özel günlerde parfüm hediye eder, bazı kadınlar her gün aynı ten kokusuyla uyanmak için canlarını verirler.Bazı kadınların telefon rehberleri kalabalıktır. Bilirsin. Diğer bazıları ise defalarca aynı mesajı okuyup ağlarlar.Bazı kadınlar kızlarla Cadde’de bilmem ne keyfi yaparlar. Bazı kadınlar evlerinde suyu şişeden dikerek içerler.O bazı kadınlar hiç kaybetmezler değil mi. Onlar hiç beklemezler, bekletirler. Onlar sürüklenmezler, sürüklerler. Ağlamazlar, ağlatırlar.Sen olamadın değil mi o kadınlar gibi. Hiçbir zaman olamayacaksın da.Zaten, olma da.Çünkü yıllar sonra onlar kocaları metresleriyle kaçamak yaparken, haftasonları alışveriş merkezlerinde mutsuz çocuklarını kollarından sürükleyip kendilerine ayakkabı bakacaklar,sense pazarları evinin balkonunda hala deliler gibi sevdiğin kocan gazetesini okurken, küçük sevimli çocuklarınla yumurta tokuşturup, gülüşüyor olucaksin :)

tadında kıskançlık güzeldir bea paylaşılamadığını hissedip mutlu oluyor insan :1:
gözlerini gözlerimden ayırmasın
saçlarımı okşasın
elimi hep ilk günki gibi sıcacık tutsun
bir ömür bana sadık kalsın isterimm......

tadında kıskançlık güzeldir bea paylaşılamadığını hissedip mutlu oluyor insan :1:
gözlerini gözlerimden ayırmasın
saçlarımı okşasın
elimi hep ilk günki gibi sıcacık tutsun
bir ömür bana sadık kalsın isterimm......

Öyle ama erkekler bir şeyi tadında yapmayı beceremiyor gibi geliyor bana :)

istemem hediyelerr pahalı şeyler huzurun olsun yeter ve seni senden çok düşünen biri..

dün akşam minik bir pasta ile geldi eşim..

sen çilekli seviyosun ama yoktu en yakınen frambuazlı vardı dedii onu aldım..
saat 00:20 civarı (işten geliyor)..
çilekli pastayı çok severim hiç dayanamam o saattede olsa benim sevdiğim bişiyi düşünen ve sevdiğimi sevmesede bana almayı unutmayan sevdiğim var..
yinede herşeye rağmen iyiki var..

çok şey istemem ben öyle...
zaten bana masal ve anılarını güzel şeyleri anlatır
öyle pahalı hediyelerde de gözüm yok
böyle sevdiğini değer verdiğini hissettirsin bir dee kıskandırmasın yeter.
unutmadan allah nasip ederse su dileğiminde gerçeklesmesini isterim sarılıp beraber uyumayıda sıcacık yatagımızda sevgi şevkat ve aşkla :))) kısacası kalben ve bedenen bana ait olduğunu hissettirsin yeter :17:

ben onu yanımda isterim huzur sevgi isterim . basit isteklerim var benim :)

Back
X