Bazı kadınları anlayamıyorum

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Haziran 2011
23.556
49.199
798
İşyerimde genç bir bayanla tanıştım, çok iyi arkadaş olduk hatta birbirimize bacım diye hitap ediyorduk. Kocasından sürekli dert yanardı, çok kıskanç olduğundan, eve bakmadığından, sürekli sorun çıkardığından, arkadaşlarıyla görüştürmediğinden vs. Onun için çok üzülüyordum hep dualar ediyordum en az benim kadar mutlu olsun diye. Bir gün canıma tak etti dedi, avukata gideceğim. Ama kocam bunu öğrenirse beni yaşatmaz davayı açıp koruma talep etmem lazım, kocama senle gezmeye gittiğimizi söyleyeceğim sorun olurmu dedi. Bende olurmu öyle şey sen davanı aç bir an önce dedim. Eşimede söyledim durum böyle diye kocası sorarsa bozma tamammı dedim yani onuda ortak ettim. Sonra aradım ne yaptın diye, hiiç bi arkadaşımla gezdik! E mahkeme? Hani dava açıyordun? Vazgeçtim böyle gelmiş böyle gider dedi. Sonra kocasından gizli bi telefonu vardı bana kız arkadaşlaımla bundan görüşüyorum kimseyle görüştürmüyor yakalarsa biterim valla dedi. Neyse dedim ama kocası birgün bulmuş teli, gizli gizli biriyle buluşurken yakalamış meğer benimle buluştuğunu söyleyip gezip tozuyormuş. İşin ilginç tarafı ben onun evine oturmaya gittim ama o kocam izin vermiyor diye bana hiç gelmedi. Meğer kocası hep bende biliyormuş! Bende öğredim açtım ağzımı iyi bir mesaj yazdım. Kocandan gizli saklı iş yapmaya cesaretin var boşanmaya niye yok? Kendime kızdım birde. Çokmu saf duruyorum uzaktan diye çok bakındım kendime. Kime güveneceğim ben?

insanın belirli bi zamandan sonra alıştığı uzun zamandır tanıdığı insanlardan başka insanlarla samimi olması sakıncalı olabiliyo bana göre. bi zaman sonra alışılmış insanlar dışında başkalarıyla arkadaşlıktan öte bi samimiyet iyi olmuyor...

Abov kız seni resmen kullanmış. Aman uzak olmak lazım böyle insanlardan. Ama sen nerden bilecektin ki kızın böyle biri olduğunu. Neyse büyük geçmiş olsun. Iftira bile atma potansiyeli varmış o kızda. Eşinle aranı bozmadı iyi ki. Dikkat etmek lazım ama insanoğlu güvenmek istiyor çevresindekilere. Ee hala aynı işyerinde misin?

İşyerinden daha önce ayrılmıştım. Onun için neler yaptım var ya... Birde yeni evlendim taşındığım yerde arkadaşım yok malesef. Ayrıca hiç insan sarrafı değilimdir, herkesi kendim gibi biliyorum. :97:

Arkadaş zamanla olur. Böyleleri insanın hayatına zarar verir. O yüzden önce biraz izleyip sonra samimiyeti artırmak en mantıklısı.

Zaten bir anda olan birşey değildiki. 1 yıldan fazla sürdü ama anlayamadım işte...

Beni aradı açıklama yaptı hepsi yalan diye evimdeyim filan diye... Ama inanmadım çünkü bir kaç gün öncesinden ben balkonda komşularla otururken kocası arabayla bir kaç kez kapının önünden geçti va bana dikkatli baktı. Birşeylri kontrol ediyor gibiydi normalde selam verirdi ama gizli gizli baktı gitti. Yani her ne olursa olsun bir kere adımı kullanarak birileriyle buluşmuş. Artık arayıp sormadım gerçekmi yalanmı diye. İşyerinden bi arakadaşla konuştum dediki o senin bildiğin gibi değil fazla değer veriyorsun. İnanamamıştım ama hayat gösterdi bana neyin ne olduğunu.

Allah böyle insanlardan uzak tutsun. Sizi kıskanıp eşinizle aranızı da bozabilirdi iyi ki anlamışsınız nasıl bir insan olduğunu kurtulmuşsunuz o kişiden.

boşuna dememişler karıyla koca arasına girilmez diye.millet haltları yer iş sonra senin üzerine kalır, durduk yere sen kötü oluverirsin:47:

Allah böyle insanlardan uzak tutsun. Sizi kıskanıp eşinizle aranızı da bozabilirdi iyi ki anlamışsınız nasıl bir insan olduğunu kurtulmuşsunuz o kişiden.

Çok haklısın, herkesten herşeyi bekler oldum artık. Olan oldu ama herkes ders çıkarsın diye paylaştım bunu.

neyseki sana bi zararı olmadan kurtulmuşsun ,daha fena da olabilirdi.. insanların sadece sizde kalacak olan sırlarına ortak olmamak gerekir.:34:

neyseki sana bi zararı olmadan kurtulmuşsun ,daha fena da olabilirdi.. insanların sadece sizde kalacak olan sırlarına ortak olmamak gerekir.:34:

Benim tek amacım yardım etmekti, geceleri gözüme uyku girmezdi ne yapıyor şimdi diye çünkü her sabah görüştüğümüzde kocasının yaptıklarından bahsederdi çok üzülürdüm.

Bir hikaye vardır: Evliyanın biri çölde giderken susuzluktan bitkin düşmüş bir adamı görmüş, ona acımış ve yardım etmek için adamın yanına gittiği sırada adam birden kalkmış parasını ve devesini alıp kaçmış. Evliya güç bela şehre vardığında ağlıyormuş sürekli. Olsun yeniden kazanırsın yeniden alırsın demişler. Ben ona ağlamıyorum demiş evliya. Bunu duyanlar bir daha kimseye çölde yardım etmeyecek ben ona yanıyorum demiş.

Bir daha onla değil, kimseyle kolay kolay arkadaş olamam sanırım. Kime güveneceğim artık?

Senden zarar gelebileceğini sezmediği sürece hem seni kullanmaya devam edecektir hemde sana zarar vermeye kadar gider bence olay. Bazen insanların karşısında kendisi gibi birini görmesi gerekli ki adiliklerinden zara görme.

Back
X