Bazı kadınların onursuzluğu

lilith1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
52
48
18
Daha önce görüştüğüm kişinin evli çıktığını benim de eşini bulup kocana sahip çık minvalinde bir mesaj yazdığıma dair konu açmıştım. Kadın kocam ne yapsa başım gözüm üstüne nasılsa benim malım dediği anda elimdeki tüm fotoğraf hediyeler karısıyla ilgili söylediği onur kırıcı her görüntüyü atmaktan vazgeçmiştim. Neredeyse 1 yıl sonra kadının iş yerimdekilere ulaşıp kendince beni kötüleme çabası niye ? Fake hesap tehtitleri instg kişilerimdekilere kadar mesaj atması niye ?
Benim şuan hayatımda başka biri de olabilirdi ?
Kocasının yalanlarla vaktimi çaldığı inandığım değerlerle oynadığı yetmemiş gibi şimdi kadının enerjimi aşağı çekmesine mi susayım insanların her yaptığı neden yanına kalıyor illa bir ömür boyu aklından çıkmayacak o fotoğrafları ekran görüntülerini mi atayım ? Sanırım evliler bu kadının ne yapmaya çalıştığını ve beni daha iyi anlar ve mantıklı bir yol izlemem için fikir verir yoksa herkesin canı cehenneme diyip elimde ne var ne yok gönderip çekilicem
Evlilikler resmen leş..

Daha önce görüştüğüm kişinin evli çıktığını benim de eşini bulup kocana sahip çık minvalinde bir mesaj yazdığıma dair konu açmıştım. Kadın kocam ne yapsa başım gözüm üstüne nasılsa benim malım dediği anda elimdeki tüm fotoğraf hediyeler karısıyla ilgili söylediği onur kırıcı her görüntüyü atmaktan vazgeçmiştim. Neredeyse 1 yıl sonra kadının iş yerimdekilere ulaşıp kendince beni kötüleme çabası niye ? Fake hesap tehtitleri instg kişilerimdekilere kadar mesaj atması niye ?
Kocasının yalanlarla vaktimi çaldığı inandığım değerlerle oynadığı yetmemiş gibi şimdi kadının enerjimi aşağı çekmesine mi susayım insanların her yaptığı neden yanına kalıyor illa bir ömür boyu aklından çıkmayacak o fotoğrafları ekran görüntülerini mi atayım ? Sanırım evliler bu kadının ne yapmaya çalıştığını ve beni daha iyi anlar ve mantıklı bir yol izlemem için fikir verir yoksa herkesin canı cehenneme diyip elimde ne var ne yok gönderip çekilicem
Evlilikler resmen leş..
Kadınla muhatap olmadan şikayetçi olun kendisinden, ekran görüntülerini konuşmaları atmak vs iyice karmaşıklaştırır olayı,
muhtemelen eşi başkalarıyla aldatmaya devam ediyor, kadın sizi bildiği için mimlemiş ve hıncını sizden alıyor. Hiç müsaade etmezdim açıkçası, direkt şikayet ederdim.

Evlilikler resmen leş..
Neden atmadınız ki atsaydınız keşke madem mutlu halinden kendisine söylenen şeylerden de görüntülerden de rahatsız olmaz. Siz de silin engelleyin heryer den bakmayın görmeyin belli ki ilk degil bu

Kadınla muhatap olmadan şikayetçi olun kendisinden, ekran görüntülerini konuşmaları atmak vs iyice karmaşıklaştırır olayı,
muhtemelen eşi başkalarıyla aldatmaya devam ediyor, kadın sizi bildiği için mimlemiş ve hıncını sizden alıyor. Hiç müsaade etmezdim açıkçası, direkt şikayet ederdim.
Yani kime nereye şikayet edeyim bu şikayet olaylarından kim sonuç alıyor da ben alayım ki hukuki süreç için bunlar çok gereksiz uğraşlar sadece dediğiniz gibi ben de beni mimlediğini düşünüyorum ama bu benim sorunum olmamalı memleketteki tüm bekarlara hükmedemeyeceğine göre kocasını zaptetmeli zaptedemiyorsa da ona buna salça olmamalı

Neden atmadınız ki atsaydınız keşke madem mutlu halinden kendisine söylenen şeylerden de görüntülerden de rahatsız olmaz. Siz de silin engelleyin heryer den bakmayın görmeyin belli ki ilk degil bu
Vicdanım böylesine ne yapsan boş sadece bilsin de sahip çıksın kocasına başkaları üzülmesin dedi malesef atmalıymışım..

Yani kime nereye şikayet edeyim bu şikayet olaylarından kim sonuç alıyor da ben alayım ki hukuki süreç için bunlar çok gereksiz uğraşlar sadece dediğiniz gibi ben de beni mimlediğini düşünüyorum ama bu benim sorunum olmamalı memleketteki tüm bekarlara hükmedemeyeceğine göre kocasını zaptetmeli zaptedemiyorsa da ona buna salça olmamalı
yani evet bence de olmamalı ama olmuş işte ne yapabilirsiniz şikayetçi olmaktan başka, sonuç alırsınız almazsınız bilemem en azından gözü korkar kadının,
ayrıca anlattıklarınıza göre hiç gereksiz uğraş değil, iş yerinizdekilere onurunuzu belki namusunuzu zedeleyici konuşması, sosyal medyadan tehdit mesajları atması sizin için gereksiz uğraş mı?
O zaman iş yerinizden ayrılın, sosyal medya hesaplarınızı kapatıp ülke değiştirin daha az uğraşmış olursunuz.

Önceki konuna baktım evli olduğunu öğrendiğin an iletişimi kesecektin sonuçta nasıl bir evlilik yasiyorlar bilemezsin gordüğün gibi kadin seni suçladi ve kocamı sana yedirmem olaylarına girdi ve senle uğraşıyor hep derim herkes herşeyi biliyor ama görmezden geliyor o yüzden boşuna muhattap olmamak gerekiyor hala resim falan atim diyorsunuz pardon da sizin derdiniz ne hala daha çok üstünuze gelecekler

Evlilikler resmen leş..
Sen adamın suratına tükür, engelle geç de sana ne milletin ilişkisinden? Bu tarz şeyler bana çok çocukça geliyor.gerçi o da aynıymış ne diyeyim? İkiniz de birbirinizden varoşsunuz.o herifin de kel göbekli, abuk sabuk bir tip olduğuna da emin gibiyim.

Evlilikler resmen leş..
Vallahi iki kotu birbirinizi bulmuş gibisiniz (kadinlar)

Kocana sahip cik aramasi ne kadar cig bi davranis, ayni sekilde karsi tarafin sizin peşinizi dusmeside cok cig.

Erkegin evli oldugunu ogrendigin anda ghostla gitsin, iyi ya da kotu elalemin evliligine dil uzatmak, comak sokmak cok yanlis. Adam kotuyse alirsiniz adamdan hincinizi ama acipta bir kadini uzmek neden? Hah iste o da simdi sizle ugrasiyor.

Vallahi lincleyen linclesin, boyle bir durumda konu sahibi sadece adami terkedip gitmeliydi, nasilsaa o adam baskasindan bulurdu belasini.

Vallahi iki kotu birbirinizi bulmuş gibisiniz (kadinlar)

Kocana sahip cik aramasi ne kadar cig bi davranis, ayni sekilde karsi tarafin sizin peşinizi dusmeside cok cig.

Erkegin evli oldugunu ogrendigin anda ghostla gitsin, iyi ya da kotu elalemin evliligine dil uzatmak, comak sokmak cok yanlis. Adam kotuyse alirsiniz adamdan hincinizi ama acipta bir kadini uzmek neden? Hah iste o da simdi sizle ugrasiyor.

Vallahi lincleyen linclesin, boyle bir durumda konu sahibi sadece adami terkedip gitmeliydi, nasilsaa o adam baskasindan bulurdu belasini.
Aynı şekilde düşünüyorum konu sahibinin derdi intikam almak kadının gözünü açmak değil zaten böyle bir adamı karısı konu sahibinden iyi biliyordur üzülmesin

Aynı şekilde düşünüyorum konu sahibinin derdi intikam almak kadının gözünü açmak değil zaten böyle bir adamı karısı konu sahibinden iyi biliyordur üzülmesin
Ben bu sekilde eş (kadin) kisisine ulasan 2.kadinlarin tek derdinin bosanmaya sebebiyet vererek adami ele geçirmek oldugunu dusunuyorum sadece.

Birileri bosanacaksada sebep olmaktan olesiye korkarim bibim.

Ben bu sekilde eş (kadin) kisisine ulasan 2.kadinlarin tek derdinin bosanmaya sebebiyet vererek adami ele geçirmek oldugunu dusunuyorum sadece.

Birileri bosanacaksada sebep olmaktan olesiye korkarim bibim.
Bide kadınla muhattap olup kendimi rezil edicem böyle birine inandığım için yaşını az söylemiş çocuklarını bile az söylemiş hala devam etmişsin sonra evli olduğunu bulmuşsun ee hala karısına yazıyor karısıda Allah razı olsun bacım diyecek sanki kendisi bu şerefsize inandığı için onurlu eşi onursuz kadın oldu durduk yere

benim de eşini bulup kocana sahip çık minvalinde bir mesaj yazdığıma

Sen uğraşırsan o da seninle uğraşır. Bulmuşsunuz 3 li birbirinizi.

Kadın ne yapacak adamın götüne demirden kilot mu giydirecek? Herkes kendi namusundan sorumlu. Kadına attın devam etme kararı aldı diyelim sanane? Seni taciz ediyorsa muhatap almadan doğru şikayete gideceksin.

Hala yok resimler yok bilmem neler.At da gelsin iş yerine saç baş yoluşun.

Kadına neden yazdığınızı anlamadım? Acaba boşar da beni alır diye mi düşündünüz? Kocana sahip çık ne demek? Adam kim bilir sizin için neler dedi? Belki sizin için o benim peşimden koştu vs dedi.
Kadının yaptığı çirkin ama sizinde yaptığınız çirkin.

Bide kadınla muhattap olup kendimi rezil edicem böyle birine inandığım için yaşını az söylemiş çocuklarını bile az söylemiş hala devam etmişsin sonra evli olduğunu bulmuşsun ee hala karısına yazıyor karısıda Allah razı olsun bacım diyecek kendisi bu şerefsize inandığı için onurlu eşi onursuz kadın oldu durduk yere
Yani, dedigin gibi, kendisi ortaligi karistirdigi icin onurlu, kadin cocuklarinin huzuru kacmasin diye ugras verdigi icin onursuz ya biraksinlar bu isleri.

Kadinin kocasi tarafindan manipule edildigi, kandirildigi ortada, kadina kizana dek, adama kiz, adami bitirmeye ugras, kadinla niye ugrasiyosun ki? Adam zaten evliliginin bitmesinden korkuyor olsa aldatmazdi.

Back
X