Daha önce görüştüğüm kişinin evli çıktığını benim de eşini bulup kocana sahip çık minvalinde bir mesaj yazdığıma dair konu açmıştım. Kadın kocam ne yapsa başım gözüm üstüne nasılsa benim malım dediği anda elimdeki tüm fotoğraf hediyeler karısıyla ilgili söylediği onur kırıcı her görüntüyü atmaktan vazgeçmiştim. Neredeyse 1 yıl sonra kadının iş yerimdekilere ulaşıp kendince beni kötüleme çabası niye ? Fake hesap tehtitleri instg kişilerimdekilere kadar mesaj atması niye ?
Benim şuan hayatımda başka biri de olabilirdi ?
Kocasının yalanlarla vaktimi çaldığı inandığım değerlerle oynadığı yetmemiş gibi şimdi kadının enerjimi aşağı çekmesine mi susayım insanların her yaptığı neden yanına kalıyor illa bir ömür boyu aklından çıkmayacak o fotoğrafları ekran görüntülerini mi atayım ? Sanırım evliler bu kadının ne yapmaya çalıştığını ve beni daha iyi anlar ve mantıklı bir yol izlemem için fikir verir yoksa herkesin canı cehenneme diyip elimde ne var ne yok gönderip çekilicem
Evlilikler resmen leş..
Benim şuan hayatımda başka biri de olabilirdi ?
Kocasının yalanlarla vaktimi çaldığı inandığım değerlerle oynadığı yetmemiş gibi şimdi kadının enerjimi aşağı çekmesine mi susayım insanların her yaptığı neden yanına kalıyor illa bir ömür boyu aklından çıkmayacak o fotoğrafları ekran görüntülerini mi atayım ? Sanırım evliler bu kadının ne yapmaya çalıştığını ve beni daha iyi anlar ve mantıklı bir yol izlemem için fikir verir yoksa herkesin canı cehenneme diyip elimde ne var ne yok gönderip çekilicem
Evlilikler resmen leş..