Bazı kadınların onursuzluğu

Şu illa resimleri atayım bilmem ne zevk mi alıyorsunuz acaba ben müthiş bir ego görüyorum kadının kurdu kadın gerçekten bazısı o kadına gurursuz derken adam ona gitse eşini bıraksa dakikada kabul eder ona göre kendisi seçilmiş ulvi müthiş kadındır. Aslında kendisi de sıradan bir kadındır yine aldatilacak.
Bakalim kocana sahip çıkabiliyor musun müthiş kadın. İş adamda bitiyor okey karaktersiz ise Adriana Lima olsan ne?
Kadın belki biliyor. Üstüne neden gidiyorsun? Adama baskı yapsana boşuyor mu ben metres olamam desene kadına ulaşmak daha kolay tabi.

Konuya bakıp neden cevap vermiyorsun istediğin etkiyi alamadığın için mi? Birde hadi kadın olsa dicem ki genç gösteriyordur gerçekten 44 yaşında bir adamın 34 yaşında olduğuna nasıl inandın 40 dese gene okey 10 yaş genç mi gösteriyordu yani bu adam?

Şu illa resimleri atayım bilmem ne zevk mi alıyorsunuz acaba ben müthiş bir ego görüyorum kadının kurdu kadın gerçekten bazısı o kadına gurursuz derken adam ona gitse eşini bıraksa dakikada kabul eder ona göre kendisi seçilmiş ulvi müthiş kadındır. Aslında kendisi de sıradan bir kadındır yine aldatilacak.
Bakalim kocana sahip çıkabiliyor musun müthiş kadın. İş adamda bitiyor okey karaktersiz ise Adriana Lima olsan ne?
Kadın belki biliyor. Üstüne neden gidiyorsun? Adama baskı yapsana boşuyor mu ben metres olamam desene kadına ulaşmak daha kolay tabi.
Birde 4 çoçuğu olan kadın ha tamam okey hemen boşanıyorum mu diyecek? Neymiş gurursuzmuş aynen sen çok gururlusun oğrendin hala uğraşma derdindesin konu sahibi

Başka versiyonlarını gördüm ben artık kimseye aldatılıyorsun demem :)

Adam önce sizi 10 yaş küçük diye kandırmış, sonra çocuk sayısında ve siz hala devam edecektiniz. sizce tek gurursuz 4 çocukla boşanmak istemeyen kadın mı?

Ülke şartlarında dört çocukla boşanmak istememesi onu gurursuz yapmıyor, ne yapsın kadın taş mı yedirsin çocuklara? Siz bu gencecik yaşta, hem cinsini kücümseyene kadar kendi hatanızı görün.

Birde 4 çoçuğu olan kadın ha tamam okey hemen boşanıyorum mu diyecek? Neymiş gurursuzmuş aynen sen çok gururlusun oğrendin hala uğraşma derdindesin konu sahibi
Öyle bir geçer zmaan ki dizisinde adam karısına hiç mi gururun yok demişti 4 çocuklu oda. 2 gurursuz insanın gurur arabeski yapması ne komik. Gurursuz olan evli olduğu halde eşini aldatan adam diğeri de metres olduğunu bal gibi bilen kişidir.
Dediğim gibi bunlar kabul edip evleniyor hatta amaç adamın ayrılmasını sağlamak ya da kendisini kullandi diye adamdan intikam almak. Dikkat edin vicdan yaptım diyorlar ya kadın senin neyin oluyor da vicdan yapıyorsun?
Evli değilim bana da bekar olduğunu söyleyen yaşını ufaltan adamlar da çıkmıştır karşıma hepsine posta koydum göz var nizan var. Allah kimseyi şaşırtmasın iyi tanıyın insanları atlamayın.
Ucuz insanların kendilerini pahalı göstermesini sindiremiyorum ya.

Ya bu aldatma konularında karısına yazayım mi yok arkadaşıma söyleyeyim mi falan diye açılan konulara da zaten gıcık oluyorum. Bak işine kardesim ne karışıyorsun başkasının işine? Sen önce kendini kandırtma millete de sonra akıl verirsin. Her yalanına okey olup bi karısına yazmaya gelince masum olmuşsundur kesin.

Kocaya karısı sahip çıkmaz.
Kocanın kendisine sahip çıkması lazım.
Ama çoğu çıkamıyor o ayrı😂

Ben de biriyle flörtleşiyordum. Bir ay boyunca telefona bakamadım. O sırada evlenmiş 🤣 eşine konuşmalarımızın ekran görüntüsünü attım hani kısa bir süre önce benimle konuşuyordu diye, bana "ee ne sandın ki seninle mi evlenecekti" demesin mi. İkisini de engelledim geçtim hiç uğraşmadım daha da :skandal:

Kadın kocam ne yapsa başım gözüm üstüne nasılsa benim malım dediği
Su lafi edip bir de beni aklinca asagilamaya kalksaydi bu evli hanim ben o fotolari, onur kirici laflari vs hepsini o an atar, kocisiyle kendisine mutluluklar dilerdim. Rezil ediceksin boylelerini. Hic acima. At gitsin kocasinin terbiyesizliklerini.

Son düzenleme:
Başka versiyonlarını gördüm ben artık kimseye aldatılıyorsun demem :)
Eşiyle ortak profili olan birinden takip isteği gelmişti. Bir de mesaj atmıştı. Buyrun hanımefendi dedim. Meğersem kadının eşiymiş muhabbet açmaya falan çalışıyor 🤦🏻‍♀️ "bir de eşinin ortak profilinden yazıyorsun neyine güveniyorsun yaptığından utanmıyor musun" gibi şeyler dedim. Hatta profillerinde de bütün akrabaları ekli, son paylaşımları bir hafta önce el ele bir fotoğrafları var. "Eşim profile pek bakmıyor sorun yok istemiyorsan konuşmayalım" dedi pişkin pişkin. Akrabalarından birine durumu yazacaktım da ben de uğraşmak istemedim çünkü kadın beni suçlu çıkartabilirdi güvenemedim.

Su lafi edip bir de beni aklinca asagilamaya kalksaydi bu evli hanim ben o fotolari, onur kirici laflari vs hepsini o an atar, kocisiyle kendisine mutluluklar dilerdim. Rezil ediceksin boylelerini. Hic acima. At gitsin kocasinin terbiyesizliklerini.
Konu sahibiyle el ele verip atın fotoları ama söylim siz rezil olursunuz yaşını yalan söyledi okey dedi çocukları yalan söyledi okey dedi evli çıkmasa ki bence zaten onuda gayet tahmin ediyordu konu sahibi o kadar da akılsız değildir kimse, atimde her yazışmamızı belki ayrılırlar diye düşündü ama olmadı tüh istediğin kadar beğenmedim at yorumlara gayet açık herşey nerminiscim 🙋🏼‍♀️

Back
X