• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bazı şeylerden yoruldum.. umursamaz olmak çokmu zor başaramıyorum bunu

aysima00

çok şükür kollarımda cennetimm
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
2.283
1.925
448
merhabaa arkadaşlar... ne dicemi nerden başlıcamı aslında bilmiyorum.. daha öncede açtığım konular oldu gerek ailevi gerek gebelik... hala sıkıntılı olduğum bi durum bu gebelik.. fakat bi süredirde eşmin ailesi yani ablası ve kız kardeşi.. sıkıntıyaa sokuyorlar. annemlerden geliyorum surat asık naptın dye kmsede sorma yok.. laf yok konuşma yok.. sanki kötü biri gibi muamele görüyorum. küçük görümcem burda değil avustralyada annesinin rahatsızlığı için izne geldi.. diğer büyük görümcemle abla kardeş gibidik.. o geldikten sonra büyük görümcem soğuk davranmaya konuşmamaya mesafe koymaya başladı halbuki hiçbişi yok onların çocuklarına bakıyorum her kafaları estiğinde gidiyorlar benim çocuğum yok diye rahatlar. tamam iyilerdi ama.. bu ara çok kırıcılar.. yazamıyorum sorularınızla yazmak istiyorum.. ltfen yardım edin canım sıkkın :(

birlikte mi oturuyorsunuz? neden açık açık sormuyorsunuz görümcenize, belki bir şeye kırılmıştır?

Onların size davranış şekli nasılsa bir müddet sizde öyle davranın.
Anlasınlar nasıl oluyormuş!
SEVGİLER:;)

birlikte mi oturuyorsunuz? neden açık açık sormuyorsunuz görümcenize, belki bir şeye kırılmıştır?
kaynana ile beraberiz... görümcemler evli ama tabi farkıda yok hep burdalar.. sormadım.. çünkü onlara ters bi hareket yapmadım şu zaman içinde hep yapıcı oldum

Onların size davranış şekli nasılsa bir müddet sizde öyle davranın.
Anlasınlar nasıl oluyormuş!
SEVGİLER::KK66:
ahh ahh onların yaptığı gibi suratı yapınca duyduğum lafın haddi hesabı olmuyo çok kırıcı oluyorlar..

Onlar seni kiriyosa sende onlari kir..

Onlarda kimmis bukadar ustune geliyorlar ki.. Kimseye karsi ezdirme kendini asla..
Sana ne kadar deger veriyorlarsa sende oyle karsilik ver..
Kimseye haddinden fazla deger verme...

Onlar seni kiriyosa sende onlari kir..

Onlarda kimmis bukadar ustune geliyorlar ki.. Kimseye karsi ezdirme kendini asla..
Sana ne kadar deger veriyorlarsa sende oyle karsilik ver..
Kimseye haddinden fazla deger verme...
kırıcı olamıyorum kolay kolay bu yüzden sessiz kalıyorum.. iyilerdi diyorum yaa ama ne oldusa bişiler olmuş bi tuhaflar.. anlamıyorum anlam veremz oldum bu aileye iki taraflılar resmen.. artık bazı şeylere gerçekten sınır koyma zamanı geldi.. fazla iyimser olmak yaramıyo anladım ki.

Aaaaman boşver benim de 5 görümcem var biri küst mü diğerleri de ekip halinde küsüyor komedi gibiler.Ustlerine düşüp simartma biraz sonra mecbur normale dönerler...

Aaaaman boşver benim de 5 görümcem var biri küst mü diğerleri de ekip halinde küsüyor komedi gibiler.Ustlerine düşüp simartma biraz sonra mecbur normale dönerler...
öyle yapmaya çalışıyorum yaptıkları suratı görmezden gelmeye çalışıyorum ama canım sıkılıyo bu duruma resmen hzmetçi oluyorum böyle olunca işee koş sonrasını kapat..

Back
X