kaynana ile beraberiz... görümcemler evli ama tabi farkıda yok hep burdalar.. sormadım.. çünkü onlara ters bi hareket yapmadım şu zaman içinde hep yapıcı oldumbirlikte mi oturuyorsunuz? neden açık açık sormuyorsunuz görümcenize, belki bir şeye kırılmıştır?
ahh ahh onların yaptığı gibi suratı yapınca duyduğum lafın haddi hesabı olmuyo çok kırıcı oluyorlar..Onların size davranış şekli nasılsa bir müddet sizde öyle davranın.
Anlasınlar nasıl oluyormuş!
SEVGİLER:
kırıcı olamıyorum kolay kolay bu yüzden sessiz kalıyorum.. iyilerdi diyorum yaa ama ne oldusa bişiler olmuş bi tuhaflar.. anlamıyorum anlam veremz oldum bu aileye iki taraflılar resmen.. artık bazı şeylere gerçekten sınır koyma zamanı geldi.. fazla iyimser olmak yaramıyo anladım ki.Onlar seni kiriyosa sende onlari kir..
Onlarda kimmis bukadar ustune geliyorlar ki.. Kimseye karsi ezdirme kendini asla..
Sana ne kadar deger veriyorlarsa sende oyle karsilik ver..
Kimseye haddinden fazla deger verme...
öyle yapmaya çalışıyorum yaptıkları suratı görmezden gelmeye çalışıyorum ama canım sıkılıyo bu duruma resmen hzmetçi oluyorum böyle olunca işee koş sonrasını kapat..Aaaaman boşver benim de 5 görümcem var biri küst mü diğerleri de ekip halinde küsüyor komedi gibiler.Ustlerine düşüp simartma biraz sonra mecbur normale dönerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?