• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı şeyleri kafamdan atamıyorum ! Gerçeklerle yüzleşmek hayat enerjimi tamamiyle yok ediyor.

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Kızlar ruh halim git gide bozuluyor.
Özet geçeceğim hızlıca. Çünkü nasıl detaylı anlatılır bilemiyorum. İşin içinden çıkamam sanırım. Binlerce cümle kursam, milyonlarca cümlenin hatrı kalacak.
Hani anlatamazsınız da, susmak daha iyi daha anlamlı gelir ya bazen. Öyle bi şey.
Yada ne kadar anlatırsanız anlatın eksik kalır ya.
Her neyse. Eski sevgilimle ilgili bazı şeyleri kafamdan atamıyorum. Şöyle ki ; aldattı, kızacağım şeyler yaptı, beni yok saydı, kafasına göre davrandı, aşağıladı, kalbimi kırabildiği kadar kırdı vakti zamanında.
Bugünlerde düşünmemeye önüme bakmaya çalışıyorum ama habire aklıma bi şeyler geliyor, hırslanıyorum, altından kalkamıyorum.
Mesela gözlerimi kapatıyorum ve aklıma dondurduğu facebookunu açtığı geliyor. ( önceden olan bi olay ) Neden demiştim. Bi oyun için açmıştım kapattım sandım kapanmamış demek ki demişti. Mesele oyun değil kızlar. Ama aklıma başka bi şey gelmediğinden üzerinde durmamıştım o dönem. Geçenlerde şans eseri bi arkadaşımın telefonunu karıştırırken bi program gördüm. Facebook ile bağlanabiliyorsun sadece bu programa. Profil fotonu ve ismini alıp sana bi profil oluşturuyor bu program. Karşı cinsle sohbet ediyorsun. Yazında profil fotoğrafını değiştirmişti yok yere. Yavaş yavaş düşüyor jeton. Adım gibi eminim, onu biraz tanıdıysam biliyorum yani. O programı kullandı bu adam.
İşte durum bu. Aklıma böyle şeyler takılıyor. Ne yapsam bilemiyorum. Hayat enerjim tükeniyor aklımda onunla ilgili böyle şeyler varken.
Her neyse deyip ağlıyorum sessiz sessiz. Ne yapmalıyım ? Ben artık böyle gerçeklerle yüzleşmek istemiyorum. Nasıl engel olabilirim kendime ?
Çivi çiviyi söker demeyin. Uzunca bi süre istemiyorum kimseyi.

Zaten ayrıldığınız adamin ne haltlar yedigiyle neden ilgileniyorsunuz ki boşverin bitmiş gitmiş ışte inşallah ilerde kendinizi hazır hissettiğinizde adam gibi bir adamla karşılaşırsiniz 've mutlu olursunuz... Bence ağlamak yerine halini ze şükredin evlenip de bunları yaşayan ve ben ne yapacağım diye buraya konu açan bir çok kişi var siz çok daha erken farkedip değmez biri olduğunu ondan kurtulmussunuz ne güzel ışte...

Zaten ayrıldığınız adamin ne haltlar yedigiyle neden ilgileniyorsunuz ki boşverin bitmiş gitmiş ışte inşallah ilerde kendinizi hazır hissettiğinizde adam gibi bir adamla karşılaşırsiniz 've mutlu olursunuz... Bence ağlamak yerine halini ze şükredin evlenip de bunları yaşayan ve ben ne yapacağım diye buraya konu açan bir çok kişi var siz çok daha erken farkedip değmez biri olduğunu ondan kurtulmussunuz ne güzel ışte...
Bu kadar kolay olsaydı keşke..

Normal cok zoruna gitti aldatıldın sonucta aldatılmak gibi kotu bi olay varmı? Ama atlatırsın inşallah Zamanla hic bişeyin kalmaz istersem başımdan geçen bi olayı anlatıyım. Ben bekar zamanlarımda bi cocuğa aşıktım , aramızda bişey yoktu arkadaştık ama umitlendiriyoduda beni iki uc yıl konuştuk ve gonlumde o cocuk vardı... En yakın kız arkadaşımla tanıstırdım bi kere , ve aradan aylar geçtikten sonra ben tabi o surede kıza anlatıyorum cocuga şoyle aşığım boyle aşığım diye meğerse aylardır cıkıyorlarmış haberim yokmuş ikiside benden giZlemiş zaten cocuk bana mesafeli davranıyordu meğer onun yuZundenmiş tabi o sıradada kız butun anlatıklarımı cocuğa anlatıyormuş boyle boyle diyo falan diye Allahım o an oyle kotuydumki kendime gelemedim bi muddet ve kafamda kurcalayıp durdum nasıl oldu hakkımda dalga geçtiler falan filan diye daha da ikisiylede konuşmadım ama cocuğu gercekten unutmak bi baya zamanımı aldı diyebilirim ... Hikayenin sonunu öğrenmek istiyorsan ayrıldılar, kız şimdi onu aldatan bi erkekle evli :) o cocukta bi kızla evlenecek bu yaz ama o kızda tam kaşar adı cıkmış bi kıZ bende evliyim ve cok sukur mutluyum Allahıma sükrediyorumki zamanında ne kadar dua etmiş olmama rağmen o hayırsız cocukla yollarımız ayrılmış ve eşimle birleştirmiş... Bir soz vardır dua'n kabul olmuyorsa demekki daha iyisi olacak, bu soz cok doğrudur, yani hayırlısı boyleymiş deyip üstesinden gelmelisin, yıllar sonra bu anını düşünüp ne aptalmışımda okadar boşu boşuna uzulmuşum diyceksin, emin ol ;) birde soyle düşün insanları 20 yıllık eşleri aldatıyor ne kadar büyük bi acı yani seninki hic bişey okadar büyütme kafanda cunku sen kafanda büyütüyorsun

Aldatan sahis icin bu kadar kendini bitirmene hiçç gerek yok. Hayatında başkası olmayabilir bir sure normal ama onu takmayın hiç taksanızda bir şey değişmeyecek yaşandı bir kere . Yazık etme kendine.

Haksizlik zordur unutulmaz kolay kolay ne yapacaksiniz? Bileceksinizki gozu disarda akli horminlarina emannet bir adam sizin sucunuz yok kendi pisligi bunu kabullenin ve gulun halinize espri yapin ki sucunuzda olmadigindan kendi capinizda rahatlarsinizbizde yasadik bircok kadin yasiyor basediyoruz psikojimiz etkilensede ama gececek eden bulur aldatan aldanir kendi kaybi ve gunahi sevdiginiz seyler yapin mutlu olmaya calisin o kim ki uzerinde durup dusuneceksiniZ

Bunu kendi başına asamayacagina göre niçin profesyonel destek almıyorsun?

Benim de asamadigim aklımdan atamadığım şeyler vardı.

Psikiyatristim EMDR uyguladı. Acı anıları silmek üzerine.. Baya işe yaradı. Belki senin de böyle bir şeye ihtiyacin var?

Normal cok zoruna gitti aldatıldın sonucta aldatılmak gibi kotu bi olay varmı? Ama atlatırsın inşallah Zamanla hic bişeyin kalmaz istersem başımdan geçen bi olayı anlatıyım. Ben bekar zamanlarımda bi cocuğa aşıktım , aramızda bişey yoktu arkadaştık ama umitlendiriyoduda beni iki uc yıl konuştuk ve gonlumde o cocuk vardı... En yakın kız arkadaşımla tanıstırdım bi kere , ve aradan aylar geçtikten sonra ben tabi o surede kıza anlatıyorum cocuga şoyle aşığım boyle aşığım diye meğerse aylardır cıkıyorlarmış haberim yokmuş ikiside benden giZlemiş zaten cocuk bana mesafeli davranıyordu meğer onun yuZundenmiş tabi o sıradada kız butun anlatıklarımı cocuğa anlatıyormuş boyle boyle diyo falan diye Allahım o an oyle kotuydumki kendime gelemedim bi muddet ve kafamda kurcalayıp durdum nasıl oldu hakkımda dalga geçtiler falan filan diye daha da ikisiylede konuşmadım ama cocuğu gercekten unutmak bi baya zamanımı aldı diyebilirim ... Hikayenin sonunu öğrenmek istiyorsan ayrıldılar, kız şimdi onu aldatan bi erkekle evli :) o cocukta bi kızla evlenecek bu yaz ama o kızda tam kaşar adı cıkmış bi kıZ bende evliyim ve cok sukur mutluyum Allahıma sükrediyorumki zamanında ne kadar dua etmiş olmama rağmen o hayırsız cocukla yollarımız ayrılmış ve eşimle birleştirmiş... Bir soz vardır dua'n kabul olmuyorsa demekki daha iyisi olacak, bu soz cok doğrudur, yani hayırlısı boyleymiş deyip üstesinden gelmelisin, yıllar sonra bu anını düşünüp ne aptalmışımda okadar boşu boşuna uzulmuşum diyceksin, emin ol :KK66: birde soyle düşün insanları 20 yıllık eşleri aldatıyor ne kadar büyük bi acı yani seninki hic bişey okadar büyütme kafanda cunku sen kafanda büyütüyorsun
Ay cok sevindim mutlulugunuza daim olsun birde kotu bile olsa ki gozle gormedikten sonra adi cikti diye oyle keliemer kullabmayin kiza gunahtir

öyle bir giriş yapmışsınız ki hayatın darbesini yediniz sandım..
bir erkeğe üstelikte aldatan seni sevmeyen bir erkeğe bu kadar anlam yüklemek neden?
bu adam senden daha mı değerli ki..
yaptıkları onun karakterini gösterir..onun yaptıkları yüzünden hayatı kendine zindan etmek senin tercihin.. elbette acı çekeceksin ama kendine eziyet etmek neden..
acınıda adabıyla yaşa dik dur..

Kendimi kitap okuyomuş gibi hissettim türkçeyi güzel kullanıyorsun Ama boş şeyleri kafana takıyorsun piskolojik yardım almalısın bence

PapatyamsiHatun PapatyamsiHatun Kaçtığınız, yüzleşmeye korktuğunuz, aklınızı bulandıran, duygu dünyanızın içine eden tüm kırgınlıklarınızı ve kızgınlıklarınızı bir deftere olduğu gibi yazın, yüzleşin. Ve yaşadığınız bu olumsuz olayların sizden kaynaklı değil, karşınızdaki kazmanın oturmamış kişiliği yüzünden kaynaklandığını farkedin.
Düşünceler fiziksel olarak da sizi sıkıntıya sokuyorsa (stresten ötürü baş ağrısı, migren, uykusuzluk vb) mutlaka psikiyatriye gidin. Moral, motivasyon yani ruh sağlığınız ne kadar önemliyse fiziksel sağlığınız da o kadar önemli..
Bu şekilde daha kolay toparlanacağınızı umuyorum..

Ben bazı insanların üzüntüden, acıdan zevk aldıklarını düşünüyorum
Yoksa artık zaten ayrılmışsın filanca gün profil fotosunu değişmiş filanca programa girmişse ne olacak girmemişse ne olacak ? der üzerinde durmazsın. Aklına gelmez mi gelir ama ahhh demek o günde benden gizli şunları yapmıştı deyip kendini doldurmaya ne gerek var. Birinde bi program görünce hala eski sevgiline bağlıyorsan konuyu az çok saplantılısındır.
Ben olsam bakarım ne saçma bi program derim herhalde. Sevmiyorum o tarz şeyler genel olarak.
Konu sahibine özel değil ama benzer kişileri de görünce düşündüklerim bunlar

Oysa hayat çok güzel
Oysa çok şükür sağlığımız yerinde
Adamın birine takılıp yaşamak oldukça saçma, hele de hayatınızda bile değilse

Sabah mesela işe gelirken iki kolu olmayan bi adam gördüm
Koştura koştura metroya gidiyordu
Acaba dedim nasıl akbil basıyor ?
Bizim sıradan gördüğümüz şeyler aslında o kadar önemli ki, sağlık mesela
Allah kimseyi şükürsüz, hedefsiz bırakmasın. Kula kul köle etmesin

Yaşadığın duygusal krizlerin aslında sebebi belli, sana yaşattığı ve hak etmediğin bir sürü olayın hırsını alamaman.
Bu çok normal. Değer vermiş sevmişsin, üstüne de saçma sapan bir sürü şey yaşamışsın.
Asıl kavgayı kendinle yapıyorsundur, nasıl böyle salak oldum nasıl böyle bir adamı hayatıma aldım diye.
Takma, üzülme, vs diyemem çünkü insan takar sinir olur , aklından onu pişman etme, rezil etme hatta ümüğünü sıkma senaryoları geçirir.
Önce kendini affet, olmalıymış hayatımda böyle bir adamı tanımalıymışım de. Bundan sonrası için alman gereken dersleri almışsındır. Gençsindir muhtemelen. Acı tecrübelerle öğrenmiş olsan da farketmez. Öğrendiysen ve bir daha bu hatalara düşmeyeceğini biliyorsan tamamdır.
Zamana bırak, onu hatırlatan şeylerden uzak dur. Yeni bir hobi edin kendine mesela. Hayatının rutinini biraz boz.
Sonra iyileşeceksin. Hangi yara iyileşmedi ki?

Bunu kendi başına asamayacagina göre niçin profesyonel destek almıyorsun?

Benim de asamadigim aklımdan atamadığım şeyler vardı.

Psikiyatristim EMDR uyguladı. Acı anıları silmek üzerine.. Baya işe yaradı. Belki senin de böyle bir şeye ihtiyacin var?
Ya böyle bi şey mi varmış ! Hemen hemen hemen araştırıyorum ! Ay çok çok mutlu oldum şuanda.

Ben bazı insanların üzüntüden, acıdan zevk aldıklarını düşünüyorum
Yoksa artık zaten ayrılmışsın filanca gün profil fotosunu değişmiş filanca programa girmişse ne olacak girmemişse ne olacak ? der üzerinde durmazsın. Aklına gelmez mi gelir ama ahhh demek o günde benden gizli şunları yapmıştı deyip kendini doldurmaya ne gerek var. Birinde bi program görünce hala eski sevgiline bağlıyorsan konuyu az çok saplantılısındır.
Ben olsam bakarım ne saçma bi program derim herhalde. Sevmiyorum o tarz şeyler genel olarak.
Konu sahibine özel değil ama benzer kişileri de görünce düşündüklerim bunlar

Oysa hayat çok güzel
Oysa çok şükür sağlığımız yerinde
Adamın birine takılıp yaşamak oldukça saçma, hele de hayatınızda bile değilse

Sabah mesela işe gelirken iki kolu olmayan bi adam gördüm
Koştura koştura metroya gidiyordu
Acaba dedim nasıl akbil basıyor ?
Bizim sıradan gördüğümüz şeyler aslında o kadar önemli ki, sağlık mesela
Allah kimseyi şükürsüz, hedefsiz bırakmasın. Kula kul köle etmesin
Çok güzel söylemişsin, haklısın. Sağlığımız yerinde. Hayatımız, bu saçmalıkları dışarıda bırakırsak yolunda. Ne kadar şükretsek az.. Ama işte. Demek ki insan bazen varlık içinde yokluğu anlayamıyor ve kendine dert edinecek bi şeyler buluyor..

Yaşadığın duygusal krizlerin aslında sebebi belli, sana yaşattığı ve hak etmediğin bir sürü olayın hırsını alamaman.
Bu çok normal. Değer vermiş sevmişsin, üstüne de saçma sapan bir sürü şey yaşamışsın.
Asıl kavgayı kendinle yapıyorsundur, nasıl böyle salak oldum nasıl böyle bir adamı hayatıma aldım diye.
Takma, üzülme, vs diyemem çünkü insan takar sinir olur , aklından onu pişman etme, rezil etme hatta ümüğünü sıkma senaryoları geçirir.
Önce kendini affet, olmalıymış hayatımda böyle bir adamı tanımalıymışım de. Bundan sonrası için alman gereken dersleri almışsındır. Gençsindir muhtemelen. Acı tecrübelerle öğrenmiş olsan da farketmez. Öğrendiysen ve bir daha bu hatalara düşmeyeceğini biliyorsan tamamdır.
Zamana bırak, onu hatırlatan şeylerden uzak dur. Yeni bir hobi edin kendine mesela. Hayatının rutinini biraz boz.
Sonra iyileşeceksin. Hangi yara iyileşmedi ki?
Yaa, ne güzel anlamışsın beni, ne güzel anlatmışsın. Tekrar tekrar okuyup her kelimeni kazıdım hafızama. Ve mutlaka dediğini yapacağım. Hayatımın rutinini bozup beni oyalayacak şeylere yöneleceğim. :KK51:

Kızlar ruh halim git gide bozuluyor.
Özet geçeceğim hızlıca. Çünkü nasıl detaylı anlatılır bilemiyorum. İşin içinden çıkamam sanırım. Binlerce cümle kursam, milyonlarca cümlenin hatrı kalacak.
Hani anlatamazsınız da, susmak daha iyi daha anlamlı gelir ya bazen. Öyle bi şey.
Yada ne kadar anlatırsanız anlatın eksik kalır ya.
Her neyse. Eski sevgilimle ilgili bazı şeyleri kafamdan atamıyorum. Şöyle ki ; aldattı, kızacağım şeyler yaptı, beni yok saydı, kafasına göre davrandı, aşağıladı, kalbimi kırabildiği kadar kırdı vakti zamanında.
Bugünlerde düşünmemeye önüme bakmaya çalışıyorum ama habire aklıma bi şeyler geliyor, hırslanıyorum, altından kalkamıyorum.
Mesela gözlerimi kapatıyorum ve aklıma dondurduğu facebookunu açtığı geliyor. ( önceden olan bi olay ) Neden demiştim. Bi oyun için açmıştım kapattım sandım kapanmamış demek ki demişti. Mesele oyun değil kızlar. Ama aklıma başka bi şey gelmediğinden üzerinde durmamıştım o dönem. Geçenlerde şans eseri bi arkadaşımın telefonunu karıştırırken bi program gördüm. Facebook ile bağlanabiliyorsun sadece bu programa. Profil fotonu ve ismini alıp sana bi profil oluşturuyor bu program. Karşı cinsle sohbet ediyorsun. Yazında profil fotoğrafını değiştirmişti yok yere. Yavaş yavaş düşüyor jeton. Adım gibi eminim, onu biraz tanıdıysam biliyorum yani. O programı kullandı bu adam.
İşte durum bu. Aklıma böyle şeyler takılıyor. Ne yapsam bilemiyorum. Hayat enerjim tükeniyor aklımda onunla ilgili böyle şeyler varken.
Her neyse deyip ağlıyorum sessiz sessiz. Ne yapmalıyım ? Ben artık böyle gerçeklerle yüzleşmek istemiyorum. Nasıl engel olabilirim kendime ?
Çivi çiviyi söker demeyin. Uzunca bi süre istemiyorum kimseyi.
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz,yaşamışız.hatta konularımı gördünüz mü bilemicem ama benimki daha da büyük bir takıntı halinde kendimi frenliyorum

Back
X