Cilt Bakımı Ürünleri Bb krem nedir hangi marka iyidir

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
okurken ne desem ki ben acaba diye düşündüm
çok fazla makyaj yapan biri değilim o yüzden çok bilmem
benim cildim kurudur o yüzden çok aşırı parlamıyor normal doğal duruyor
ama nette görmüştüm pudralı kullananları birinden bulduğun gibi bi kerecik dene bakalım nasıl olacak.

karma cıltler ıcın olanı varmış,barı onu alıp sürim..yüzümde hoş durmazsa boynuma falan surerım:)

sımdı ındım markette garnıer vardı onu aldım..
cunku denemezsem catlıcaktım..

eve geldım hemen surdum,korktugum görüntü oluştu,grı maskelı gıbı bı surat..

neyse bıraz bekleyince nrmale döndü yuzum:) keyfım yerıne geldı..

parlama durumunu bekleyip görcem,bıde bulasan bıseymı onuda anlıcaz zamanla..

ılk ızlenım;begendım..

slm ben vichy bb kullaniyorum yaz donemi hergun suruyorum gayet guzel dermokozmetikler korumaya yonelik zarari olmaz fakat cilt gore degisiyor malesef bircok urun kullanmadan bulamiyorsun dogru urunu

Diadermine kullaniyorum. Cokta memnunum. Hos digerlerini denemedigimden kiyaslama yapamicam :sly::cool:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nuxe bb krem al canım eczaneden içinde güneş korumasıda var fiyatı 75 civarı biraz tuzlu gelebilir ama harika

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben nuxe nin bb kremini aldim 15 ml leke temizleyici jeli hediyesiyle bb kremi harika cildi daha surerken bile puruzsuz yapiyo temizleyicisini kullandim cildim biraz karincalanma oldu ama kizariklik vs falan yok bb kremini zaten ovmeye gerek yok harika biraz tedirgin oldum temizleyicisi icin

garnierin bb si hiç guzel degil en acık rengi bile cok koyu duruyo ve cok yaglı bi his bırakıyo ciltte ben hiç begenmedim

Back
X