• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri BB krem ve CC krem kullananlar bakabilir mi ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.576
448
hukuk
BB krem garnier almıştım ama rengi bana koyu geldi kullanamadım ama kapatıcı özelliğinin iyi olduğunu farkettim . Tekrar BB krem almayı düşünüyordum ama CC krem çıkmış pek araştırmalarımdan sonuç alamadım . Kullananlar varsa kapatıcığı ile BB mi ? CC mi ?

BB krem garnier almıştım ama rengi bana koyu geldi kullanamadım ama kapatıcı özelliğinin iyi olduğunu farkettim . Tekrar BB krem almayı düşünüyordum ama CC krem çıkmış pek araştırmalarımdan sonuç alamadım . Kullananlar varsa kapatıcığı ile BB mi ? CC mi ?

ben garnier bb kullanıyorum cnm sana koyu gelebilir ama bikaç dakıka ıcınde oturuyo ten rengini alıyo çok güzel kapatıcı ozelliği varrr:16:

ben garnier bb kullanıyorum cnm sana koyu gelebilir ama bikaç dakıka ıcınde oturuyo ten rengini alıyo çok güzel kapatıcı ozelliği varrr:16:

Ben buğday tenliyim kumrala yakın cilt rengim var ondan ortası koyu durdu bende . Açık ten uyar mı ki dersin ?

Back
X