BDP: İki ilde özerklik uygulaması başladı

Verilsin demiyorsunuz ama verene de ses etmiyorsunuz.

Çözüm savaş arkadaşım,bunun başka yolu olmaz. Zafer kazanmak istiyorsan,hainler ayıklamak istiyorsan kazıyacaksın kökünü.

Çok can yandı belki daha da yanması gerekecek ama bu illet böyle çözülür.

Mondros gibi,Sevr gibi masada değil yani.

madem öyleydi neden 30 yıldır savaşılmadı aciz miydi. en ufak şeyde herkes hopladı yok boş dağlar bombalanıyor dediler yok başka şeyler en son uludere biliyorsun. aynı ülkenin vatandaşları savaşamıyorsun . diyorum doğuda görev yaptık ne kadar bilirsin bilmiyorum savaşamazsın. suriye gibi olursun. çocuklar minicikken beyinlerine işliyorlar asla değiştiremezsin hepsini de ortadan kaldıramazsın mümkkün değil. suriye gibi oluruz. ya birbirimizi kabul edeceğiz yada yı düşünmek istemiyorum .

madem öyleydi neden 30 yıldır savaşılmadı aciz miydi. en ufak şeyde herkes hopladı yok boş dağlar bombalanıyor dediler yok başka şeyler en son uludere biliyorsun. aynı ülkenin vatandaşları savaşamıyorsun . diyorum doğuda görev yaptık ne kadar bilirsin bilmiyorum savaşamazsın. suriye gibi olursun. çocuklar minicikken beyinlerine işliyorlar asla değiştiremezsin hepsini de ortadan kaldıramazsın mümkkün değil. suriye gibi oluruz. ya birbirimizi kabul edeceğiz yada yı düşünmek istemiyorum .

Ben bütün suçu şimdiki hükümete yüklemedim ki zaten.Kim geldiyse bu zamana hepsinin ortak suçu.Bu konuda anlaşalım.

Kabul edilmiyor işte pembe,sen gidip okul yapmak istiyorsun ya da görev yapmaya gidiyorsun adam ya dağa kaçırıp öldürüyor seni,ya da kadınsan her pisliği yapıp geri bırakıyor.

Bilmiyorum ama ben bu konuda çok katıyım.:31:

Toprak isteyenin çözümü nerde görülmüş ? Sen gel özerklik için anaları gözü yaşlı bırak sonra çözüm yaratmaya çalışalım biz !
Hangi ülkede başka bir milleti alıp meclisin içine sokuyorlar ? Bizde ayırt yapıldı mı mecliste , hastanelerde, kamu kuruluşlarında binlerce kürt vatandaşı yer almaktadır. Bizden eksik olan neleri var ? Sgk dan mı faydalanamıyorlar , Siz kürtsünüz diyip size asgariden daha düşük maaş mı veririz diyorlar? Tabi ki de hayır! Bize yakışmaz! Biz böyle bir milletiz! Hepimiz eşitiz ! Peki bu kadar rahatken bizim ülkemizde neden dağdakiler bizim askerimizi öldürüp toprak kapma peşinde? Biz üstümüze düşeni yapmışız tek bir bayrağın altında çerkezi, kürdü, azerisi , arnavutu ... tek bir millet olmuşuz . Neyin çözümünden bahsediyorsunuz ? Soykırım mı yapmışız ? Bazı kürtler var ki adam gibi adam dağdakilerden nefret eden şehitlerimize yürekten üzülen kürtler tanıdım helal olsun . Ama bazılarıda var ki dağa çıkarak şehitlerimizi öldürülmesini reva görerek hak sanıyorlar. Ben bunu da duydum 'atatürk ü toprağa gömmüşler toprak bile kabul etmemiş havaya zıplatmış ondan üstünü betonla kaplamışlar' inanın böyle bir zihniyete çok güldüm. Neden siz çok kardeşsiniz neden elverişlsiz şartlar altında yaşamak zorunda kalıyorsunuz diye sorunca da 'biz kürt devleti kurucaz' diyorlar ben sınıfımın kürt çoğunluu olan bi okulda okudum diyor temmelleri eskiden beridir bunun üzerine atılmış çoğalım geniş bir kitleye sahip olup toprak sahibi olmak tabi her kürt aynıdır demiyorum ama var kimse de bunu inkar edemez. Çözüm çözüm diye yumurta kapının ağzına gelince sen ne kadar çırpınırsan çırpın işe yaramaz önlemini baştan alıcaksın. 'tedbir senden takdir Allah tan'

Ahh ah herkes neler isterde istemekle olmuyor:)
Gülten Hanim az daha dilesin ama bizim atalarda birilerinin duasi kabul olsa gökten kemik yagardi diyor:)
Bu arada az süreniz kaldi Gülten Hanim yapacaginiz parovakasyon bu kadan miiii?:25:
Biz sizden daha iyi performaslar bekliyoz, bizi hayal kirikligina uratmayin amaaaa:))

Ahh ah herkes neler isterde istemekle olmuyor:)
Gülten Hanim az daha dilesin ama bizim atalarda birilerinin duasi kabul olsa gökten kemik yagardi diyor:)
Bu arada az süreniz kaldi Gülten Hanim yapacaginiz parovakasyon bu kadan miiii?:25:
Biz sizden daha iyi performaslar bekliyoz, bizi hayal kirikligina uratmayin amaaaa:))

kafam bi ton.'az süreniz kaldı' kısmını anlayamadım...

kafam bi ton.'az süreniz kaldı' kısmını anlayamadım...

Anlatsam kimse dinlemeyecek beni zaten..
Bir kargasa bir tartisma bir kaos olacak..
Su siralar cok yogunum hic giremeyecegim..
Konusulmuyor burada..
Nedenini de acikca söyleyeyim, insanlar neler oluyor, simdi ne olacak diye merakla ve cani yürekten konusma derdinde degil.
Olay Erdogan nefretine dayaniyor " bak hükümet neler yapti ülke elden gitti" muhabbetleri oluyor..
Otomatikman karsi cevap veriyorsun, bu seferde hükümeti destekleyenler ve nefreet edenler savasina dönüyor..

Isterdim konusmak, anlatmak, dinlemek..
Ama amac gerekten " neler oluyor, neler olacak" konusunu konusmak olsa..

Gülten hanimcik gagasini acmista iki laklak etmis konussun dursun, o görevini yapiyor, süre azaldikca dahada fevrilesecekler ama fayda vermeyecek.
Suriye ve Ukraynada olanlar iyi incelenmeli.
Gülten denenin neden bunlari zirvaladagi daha iyi anlasilacak..
Pakistan, Misir gibi ülkelerde olanlar bosuna degil hersey birbiri ile baglantili..
Neyse birgün konusabiliriz insallah..

Su basligi okuyun uzun ama zaman ayirip okumayi deneyin.. Olan, olacak olan, söylenen, yapilan herseyin ana sebebi...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=697853

Son düzenleme:
Back
X