canım bende 4 yıllık evliyim bizimde bebeğimiz olmuyor problem eşimde.kimse bilmiyor eşimde bir problem oldugunu eşim soylemek istemedi.çevet bilmiyorlar ama anlamıyorlarda illaki soyleyelim istiyorlar herhalde.her an her fırsatta kp ve görümcelerim çocukta çocuk diye laf atıolar.eltim istemediği halde kaza ile hamile kaldı ve doğurdu.büyük görümcem doğurdu küçük görümcemde doğurmak istiyor fakat beni bekliyormus beraber doğuracakmışız her lafta soyluyorlar ve eşim bunlardan dolayı insan içine girmek istemiyor artık yegenlerini bile görmek istemiyor çok üzülüyor psikolojisi bozulmuş içe kapanmış durumda üzüntüden.bilmese bile insan anlar değilmi kaç sene olmuş evleneli eşim 32 yasında ben 27 ye gireceğim susar ama yookkk olmaz.senden farklı olarak senin ağızlarını kapatabilmek için malzemen var.seni üzmelerine izin verme çocuk diye nispet yaptıkları zaman seni kusurlu göstermeye çalıştıkları zman sende oğlunun kusurlarını yuzune vurda belki anlarlar.korkma hiç.de ki allah hayırlı olsa verirdi demekki boyle kocaya boyle evliliğe çocuk nasip etmiyor.benim şu an çocuk düşünecek halim yok ki daha kendi geleceğimiz bile sallantıda ne çocugu de gec.hayırlısı neyse o olsun.eşinde inşallah tez zamanda cıkar da bu zaman kadar olan hatalarıı telafi eder.allah gönlüne göre versin.
dip not : çocuğunuz olmaması eşinle aranızda kavgaya sebep oluyorsa eşin alayıssız biri derim.sonucta problem yok ama olmuyor demişsin.bu şekilde çok kişi var çocuk sahibi olamayan.ben çocuk çocuk diye o kadar basının etini yedim ki eşimin o zamanlar problem oldugundan haberimiz yoktu ve hiç denememiştik.ilk denememmizden bu zamana hala olmadı ve hala deliler gibi çocuk istiyorum.fakat eşimin içinde bulunduğu derin üzüntü ve psikolojiden dolayı ilk öğrendiğimiz andan beri çocuk lafını açmadım.belli bile etmiyorum istediğimi ve sürekli onu ne kadar sevdiğimi söylüyorum ki bizimde bazı problemlerimiz oldu bu psikolojiden dolayı önceki konumda bahsettiğim ki çok şükür oda düzeldi.o zamanlarda biraz çocuk ,steğimi hatta birazdan fazla dile getirdim belki düzelir diye ama daha da kötü oldu şimdi allaha şükür çok iyiyz nladımki hep destek olup fazlasıyla anlayışılı olmak zorundayım.eğer eşin problem olmadığı halde bu kadar sıkıntının içinde çocuk olmuyor diye seni üzüyorsa ben hiç düzeltmeye uğraşma derim.