Bebe time çift çizgi yardım

Mauvee

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
142
124
18
28
Merhaba herkese, ben daha önce bir boş gebelik geçirdim pcos var o yüzden çok heyecanlı ve gerginim. Hiç beklentim olmadan bebe time test yaptım ve çok belirgin bir ikinci çizgi gördüm sizce güvenilir midir? 5 dk içinde çıktı çizgi
IMG_8134.webp

Bebe time ile ilgili kötü yorumlar okudum o yüzden heveslenemedim. Kan verdim hemen sonucunu bekliyorum. Hiç hamile gibi hissetmiyorum bir önceki gebeliğimde kasılmalarım olurdu ani harekette batma olurdu onlar olmadığı için acaba dış gebelik mi gibi bir sürü şey düşünüyorum 😢

Bebe time ile ilgili kötü yorumlar okudum o yüzden heveslenemedim. Kan verdim hemen sonucunu bekliyorum. Hiç hamile gibi hissetmiyorum bir önceki gebeliğimde kasılmalarım olurdu ani harekette batma olurdu onlar olmadığı için acaba dış gebelik mi gibi bir sürü şey düşünüyorum 😢
Henüz çok yenidir

Teşekkür ederim siz de hamilesiniz sanırım sağlıkla kucağınıza alın

Sağlıkla gelişsin inşallah, bu kadar net ikinci çizgi de yalancı pozitif olmaz bence:)

Bence hamilesiniz 🌸 kan sonucu netleştirir 😊
Sağlıkla gelişsin inşallah, bu kadar net ikinci çizgi de yalancı pozitif olmaz bence:)
Çook teşekkür ederim testi görünce hemen gittim kan verdim sonuç bekliyorum bir gebelik testi daha yaptım o da pozitif çıktı ama işte aynı belirtiler olmayınca ve bir kötü deneyim olunca da çok endişeliyim inşallah sağlıkla ilerler herkesin 🙏🏻

Back
X