Kızlar en nefret ettiğim konulardan birisini açıyorum silik çizgi çıktı hamile miyimne bilelim dediğinizi duyar gibiyim. Asıl sorum hangisi acaba daha güvenilir bebe time 5 dakika içinde silik çizgiyi verdi Artımed de tık yok. Artımed defalarca bana yalancı pozitifi verdi yalancı negatif verme ihtimali de var mı hangi test daha güvenilir elimde başka erken gebelik testim yok labaquick kaset test tekrarlayacağım sabah. Size de test sonucumu bırakıyorum belki bakarsınız hayalet bir çizgi gören olur mu
2 gün var daha gecikmedimGecikmen kaç gün oldu
Hım bekle bence gecikme olmadan çıkmıyor genelde ben son gebeliğimi adetim iki gün geciktiginde kanda 5 değerle ogrendim2 gün var daha gecikmedim
Doktor ikilemde kaldı iki gunsonra tekrarladı 100 lerde çıktı öyle ogrendimHım bekle bence gecikme olmadan çıkmıyor genelde ben son gebeliğimi adetim iki gün geciktiginde kanda 5 değerle ogrendim
Ben oğluma adetten günler önce öğrenmiştim ya o biraz döllenmeyle alakalı. Hayırlı olsun bu aradaHım bekle bence gecikme olmadan çıkmıyor genelde ben son gebeliğimi adetim iki gün geciktiginde kanda 5 değerle ogrendim
Tabi olabilir kimisi erken ogreniyor ama kesinleşmesi için genelde doktorlar gecikmeyi bekliyor ben iki gün geciktim diye çıkmaz iki günden dediydi 5 çıkınca ya yerleşiyor ya düşüyor dedi iki gün sonra yüzlerde çıktı sonuç benim herkesin farklı işteBen oğluma adetten günler önce öğrenmiştim ya o biraz döllenmeyle alakalı. Hayırlı olsun bu arada
Evet 5 gerçekten çok ortada. Hamile misiniz şuanda ne kadarlık oldu.En güzeli aslında geç öğrenmek stressiz temizzzTabi olabilir kimisi erken ogreniyor ama kesinleşmesi için genelde doktorlar gecikmeyi bekliyor ben iki gün geciktim diye çıkmaz iki günden dediydi 5 çıkınca ya yerleşiyor ya düşüyor dedi iki gün sonra yüzlerde çıktı sonuç benim herkesin farklı işte
Yaa dimi sorma kuzum yaBebe Time hayalet avcısı gibi çalışmış resmen.Ama en sağlamı sabah ilk idrarla tekrar denersen daha net çıkar canım.
Bebe Time hayalet avcısı gibi çalışmış resmen.Ama en sağlamı sabah ilk idrarla tekrar denersen daha net çıkar canım.
Yok canım doğum yaptım çoktanEvet 5 gerçekten çok ortada. Hamile misiniz şuanda ne kadarlık oldu.En güzeli aslında geç öğrenmek stressiz temizzz
Ne güzel Allah bağışlasınYok canım doğum yaptım çoktan3 sene oldu
Sağol canım benimNe güzel Allah bağışlasın
Amin canım şuanda bi oğlum var 2.5 yaşında ama 2. Düşünüyoruz nasippSağol canım benimrabbim sana da yaşatsın inşallah
İnşallah canımAmin canım şuanda bi oğlum var 2.5 yaşında ama 2. Düşünüyoruz nasipp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?