Bebe time erken gebelik silik çizgi artı med erken gebelik negatif

eylul1218

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
241
187
53
Kızlar en nefret ettiğim konulardan birisini açıyorum silik çizgi çıktı hamile miyim 🤦‍♀️ ne bilelim dediğinizi duyar gibiyim.🤣 Asıl sorum hangisi acaba daha güvenilir bebe time 5 dakika içinde silik çizgiyi verdi Artımed de tık yok. Artımed defalarca bana yalancı pozitifi verdi yalancı negatif verme ihtimali de var mı hangi test daha güvenilir elimde başka erken gebelik testim yok laboquick kaset test tekrarlayacağım sabah. Size de test sonucumu bırakıyorum belki bakarsınız hayalet bir çizgi gören olur mu bilmem

Eklentiler

• IMG_8453.webp
    IMG_8453.webp
    104,7 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
G
Kızlar en nefret ettiğim konulardan birisini açıyorum silik çizgi çıktı hamile miyim 🤦‍♀️ ne bilelim dediğinizi duyar gibiyim.🤣 Asıl sorum hangisi acaba daha güvenilir bebe time 5 dakika içinde silik çizgiyi verdi Artımed de tık yok. Artımed defalarca bana yalancı pozitifi verdi yalancı negatif verme ihtimali de var mı hangi test daha güvenilir elimde başka erken gebelik testim yok labaquick kaset test tekrarlayacağım sabah. Size de test sonucumu bırakıyorum belki bakarsınız hayalet bir çizgi gören olur mu

Bende de adtimed pozitif çıkardı iki kez bebetime erken gebelik negatif kaset test sonradan silik çıktı ama üç kez falan kan verdim negatif dün verdim en son kan adetimde 13 gün gecikti

Hım bekle bence gecikme olmadan çıkmıyor genelde ben son gebeliğimi adetim iki gün geciktiginde kanda 5 değerle ogrendim
Ben oğluma adetten günler önce öğrenmiştim ya o biraz döllenmeyle alakalı. Hayırlı olsun bu arada

Ben oğluma adetten günler önce öğrenmiştim ya o biraz döllenmeyle alakalı. Hayırlı olsun bu arada
Tabi olabilir kimisi erken ogreniyor ama kesinleşmesi için genelde doktorlar gecikmeyi bekliyor ben iki gün geciktim diye çıkmaz iki günden dediydi 5 çıkınca ya yerleşiyor ya düşüyor dedi iki gün sonra yüzlerde çıktı sonuç benim herkesin farklı işte ☺️

Bebe Time hayalet avcısı gibi çalışmış resmen.😂 Ama en sağlamı sabah ilk idrarla tekrar denersen daha net çıkar canım.

Tabi olabilir kimisi erken ogreniyor ama kesinleşmesi için genelde doktorlar gecikmeyi bekliyor ben iki gün geciktim diye çıkmaz iki günden dediydi 5 çıkınca ya yerleşiyor ya düşüyor dedi iki gün sonra yüzlerde çıktı sonuç benim herkesin farklı işte ☺️
Evet 5 gerçekten çok ortada. Hamile misiniz şuanda ne kadarlık oldu.En güzeli aslında geç öğrenmek stressiz temizzz😀

Bebe Time hayalet avcısı gibi çalışmış resmen.😂 Ama en sağlamı sabah ilk idrarla tekrar denersen daha net çıkar canım.
Yaa dimi sorma kuzum ya 😂 sabah kaset test var onunla da deneyeceğim ama erken gebelikte bu kadar silik çıkan bir değer kaset testte çıkar mı acaba

Back
X