Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef hiç güvenilir değil başka markayla deneyin benceDaha önce kullanan var mı ben bugün yaptım silik çıktı güvenilir bir test mı acaba![]()
Öyle yapayım o zamanMalesef hiç güvenilir değil başka markayla deneyin bence
Bende umutlanmıştım bakalım tekrar test yapayımBen dün yaptım tertemiz negatif kuruma çizgisi de çıkarmadı ama genel olarak güvenilir değil diyorlar
Awox yaptım şimdi onda da aynı şekilde çıktıMalesef hiç güvenilir değil başka markayla deneyin bence
Bence var öyleyse awox iyi bir marka ki sabah ilk idrarla yapsaydın daha belirgin çıkardı eminimAwox yaptım şimdi onda da aynı şekilde çıktı![]()
İnşallah geçen ay da ümitlenmiştim yalancı pozitif vermişti bu ay ilk dakikalarda çıktıBebe time yalancı veriyor ama Awox da görmedim hiç hayırlı olsun![]()
Yarın iş çıkışı vermeyi düşünüyorumBence var öyleyse awox iyi bir marka ki sabah ilk idrarla yapsaydın daha belirgin çıkardı eminimbence kan ver artık
Awox mu verdi? Kuruma veriyor ama yalancı duymamıştım hiç..İnşallah geçen ay da ümitlenmiştim yalancı pozitif vermişti bu ay ilk dakikalarda çıktı
Kuruma çizgisi de olabilir çünkü 10 dakikadan sonraydı geçen ay şuanki iki 3 dakika içerisinde belirginleştiAwox mu verdi? Kuruma veriyor ama yalancı duymamıştım hiç..
O zmaan net olarak vardır zaten pembe görünüyorKuruma çizgisi de olabilir çünkü 10 dakikadan sonraydı geçen ay şuanki iki 3 dakika içerisinde belirginleşti
Umarım yarın kan testi vereyim tam net olsunO zmaan net olarak vardır zaten pembe görünüyor![]()
Dün olmam lazımdı olmadım bugün de test yapayım dedimBu gebeligimi bebetime ile öğrendim. Sonra başka test yaptım daha silikti. Ertesi gün diğer testi tekrar yaptım biraz koyulaşma vardı. Bence sizin de olabilir..bata ne kadar kaldı ??
Hadi bakalım inşallahUmarım yarın kan testi vereyim tam net olsun![]()
Anladım. O zaman en güzeli kan verip netleştirmek. İnşallah bebişin seninledirDün olmam lazımdı olmadım bugün de test yapayım dedim
İnşallah canım 2 tane kayıbım var bu defa inşallah sağlıkla ilerlerAnladım. O zaman en güzeli kan verip netleştirmek. İnşallah bebişin seninledir![]()
Awox güvenilir diyorlar fakat aynı şekilde gördüm negatiftiAwox yaptım şimdi onda da aynı şekilde çıktı![]()