• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebe time gebelik testi yapanlar yardımcı olabilir mi bu marka ne kadar güvenilir?

Angel990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2025
33
3
1
30
Oncomed gebelik testim 5 ila 6 dakika sonra çizgi oldu. Ertesi günün sabahı bebe time gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı kuruma çizgisi bile çıkmadı sizce ne kadar güvenilir bebe time?

Oncomed gebelik testim 5 ila 6 dakika sonra çizgi oldu. Ertesi günün sabahı bebe time gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı kuruma çizgisi bile çıkmadı sizce ne kadar güvenilir bebe time?
Erken mi kaset mi ne kadar hassas olduğu önemli canım

Bu markanın erken gebelik testi beni yanılttı maalesef. 4 test 4 düde yalancı pozitif vermişti

Bebetime kaset test bana negatif vermişti ama aynı anda yaptığım albi ve ondan önce yaptığım laboquick silik pozitifti, albi ve labo doğruymuş.

Eklentiler

• IMG-20250915-WA0001.webp
    IMG-20250915-WA0001.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 228
Back
X