Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken mi kaset mi ne kadar hassas olduğu önemli canımOncomed gebelik testim 5 ila 6 dakika sonra çizgi oldu. Ertesi günün sabahı bebe time gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı kuruma çizgisi bile çıkmadı sizce ne kadar güvenilir bebe time?
Bu markanın erken gebelik testi beni yanılttı maalesef. 4 test 4 düde yalancı pozitif vermiştiOncomed gebelik testim 5 ila 6 dakika sonra çizgi oldu. Ertesi günün sabahı bebe time gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı kuruma çizgisi bile çıkmadı sizce ne kadar güvenilir bebe time?
Kaset testErken mi kaset mi ne kadar hassas olduğu önemli canım
Erkenle dene canım daha net çıkarKaset test
Kasette çıktıysa vardır. Buraya atabilir misinizKaset test
Kız bana bi özelden yazsana sen mesaj olarak ben yazamıyorum kapalı heralde seninBebetime kaset test bana negatif vermişti ama aynı anda yaptığım albi ve ondan önce yaptığım laboquick silik pozitifti, albi ve labo doğruymuş.
Xende şaptım bendede silik çıkardı kaset testiKaset test
Onuda denerimErkenle dene canım daha net çıkar
Oncomed gebelik testim 5 ila 6 dakika sonra çizgi oldu. Ertesi günün sabahı bebe time gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı kuruma çizgisi bile çıkmadı sizce ne kadar güvenilir bebe time?
İnşallahPembe duruyor inşallah vardır
Merhaba bende akşam yaptim hiçbir şey yoktu sabah uyandigimda bu şekilde olmuştu varmı yokmu bilemedimİnşallah
Bekleme süresi var 5 dakika. 5 dakikadan sonra gelen çizgi kuruma çizgisi olabilir takip etmeniz gerekirdiMerhaba bende akşam yaptim hiçbir şey yoktu sabah uyandigimda bu şekilde olmuştu varmı yokmu bilemedim Eki Görüntüle 3647521 Eki Görüntüle 3647522