Bebe time kaset test silik çizgi

badem33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
12
0
1
25
Kızlar merhaba benim geçen ay yani Eylül'ün 23 ünde oldu adetim ekimin 11 i gibi falan yumurtlamam oldu degerlendirdik yumurtlamadan iki gün sonra kasıkta batmalarım ve göğüs hassasiyetim başladı bugün ayın yani ekimin 27 si ama hâlâ adet olmadım 23 ünde yani adetimi olmam gereken gün karnımda bulanık adet ağrısı ile lekelenme başladı ama her zamankinden farklı bi lekelenme sulu pembe açık kahve tarzında iki gün öyle ağrı çektim sonra geçti ağrı kasıklarda baskı hissi ve batma başladı duygularım karmakarışık bir ateş basıyor bir üşüyorum falan ayın 20 sinde adetimden üç gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra 23 ünde iki tane kaset test yaptım onlar belli belirsiz silik çıktı sonra 26 sında da sabah ilk idrarla yaptım onda da belli belirsiz silik çıktı aynı gün içinde akşam yaptım o da daha belirginleşmişti testin son halini de paylaşıyorum sizinle ve bende pcos var ama iki taraflı değil sağda pcos görüntüsü var ama solda yok demişti doktor ve bugün ayın 27 si hâlâ hafif hafif lekelenmem oluyor ama asla iç çamaşırıma çıkmıyor tuvalete gittiğimde peçeteye sildikçe çıkıyor o da sürekli değil şimdi size testin son halini atıyorum yorumlar mısınız kafayı yemek üzereyim

Eklentiler

• 1000018200.webp
    1000018200.webp
    10 KB · Görüntüleme: 49
Bebe time bende negatif çıktığında kar beyazdı hiç yalancı çizgi çıkarmadı

Kızlar merhaba benim geçen ay yani Eylül'ün 23 ünde oldu adetim ekimin 11 i gibi falan yumurtlamam oldu degerlendirdik yumurtlamadan iki gün sonra kasıkta batmalarım ve göğüs hassasiyetim başladı bugün ayın yani ekimin 27 si ama hâlâ adet olmadım 23 ünde yani adetimi olmam gereken gün karnımda bulanık adet ağrısı ile lekelenme başladı ama her zamankinden farklı bi lekelenme sulu pembe açık kahve tarzında iki gün öyle ağrı çektim sonra geçti ağrı kasıklarda baskı hissi ve batma başladı duygularım karmakarışık bir ateş basıyor bir üşüyorum falan ayın 20 sinde adetimden üç gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra 23 ünde iki tane kaset test yaptım onlar belli belirsiz silik çıktı sonra 26 sında da sabah ilk idrarla yaptım onda da belli belirsiz silik çıktı aynı gün içinde akşam yaptım o da daha belirginleşmişti testin son halini de paylaşıyorum sizinle ve bende pcos var ama iki taraflı değil sağda pcos görüntüsü var ama solda yok demişti doktor ve bugün ayın 27 si hâlâ hafif hafif lekelenmem oluyor ama asla iç çamaşırıma çıkmıyor tuvalete gittiğimde peçeteye sildikçe çıkıyor o da sürekli değil şimdi size testin son halini atıyorum yorumlar mısınız kafayı yemek üzereyim
Bence var hayırlı olsun geç döllenme büyük ihtimalle . Sağlık ocagindan kan verirsen cikacaktir net bir şekilde .

Sabah uyandım müthiş bir baş ağrısı ile ve kustum ardından biraz daha yoğun kanamam oldu parlak kırmızıya düşük yapıyor olabilir miyim sabah baktığımda test böyleydi bu arada daha da belirgin olmuş

Testiniz pozitif duruyo kanamanız için doktora gidin kan tahliliyle teyitleyip gebelik kesinse ilaç verir

Şu an gidebilecek kimse yok buna rağmen hâlâ hamilelik var mıdır sulu bir kanama oluyor bu arada asla pıhtı vs. yok ağrı da yok karnımda kasıklarımda var hafif

Birde tek test değil üç beş tane yapmıştım en belirgin olan buydu diğerleri de silikti

Yani çok belirsiz bir hal. Doktora gitmelisin en kısa zamanda. Belki sağlıklı ama ilaç almalısın belki kimyasal geçiriyosun belki dış gebelik. Çok ucu açık ve kimse burda sana teşhis koyamaz.

Evet haklısınız doktora gidecek imkanım olmadığı için şu anda bende tedirgin oldum biraz inşallah kötü birşey değildir teşekkür ederim cevaplarınız için

Eşim asker benim merkeze uzak arabayla bile hastaneye yarım saatten fazladır kışla içinde oturuyoruz ve hiçbir şekilde ulaşım yok burda otobüs vs. Eşimde bugün kışla dışarısında görevli ve çok yoğun izin konusunda da sıkıntılar yaşıyor maalesef bu yüzden gidemiyorum

Eşim asker benim merkeze uzak arabayla bile hastaneye yarım saatten fazladır kışla içinde oturuyoruz ve hiçbir şekilde ulaşım yok burda otobüs vs. Eşimde bugün kışla dışarısında görevli ve çok yoğun izin konusunda da sıkıntılar yaşıyor maalesef bu yüzden gidemiyorum
Yani sağlık içinde izin alınmazsa ne için alınır bilemedim. Korkutmak için söylemiyorum ama dış gebelik geçiriyorsan bahsettiğin ağrılar iç kanama ağrıları olabilir ki yaşadım iç kanamayla gittim hastaneye 3 gün durayım 5 gün bekleyeyim konusu değil malesef. En kısa zamanda görün .

Teşekkür ederim yorumunuz ve düşünceniz için şu an için ağrılarım falan yoğun değil yok yani büyük ihtimal kimyasal oldu galiba daha önce birkez daha gelmişti başıma böyle birşey normal adet oluyorum artık

Back
X