- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi ErkenciKus8
-
Canım bende bu testle adetime 5 gün kala çok silik bı çizgiyle öğrenmiştim biraz karanlık çıkmış ama net görünmüyor bir tane daha fotoğraf yükleyebilir misin?
Hayırlısı olsun en güzeli en iyi zamanda seni bulsun inşallah ümidini asla kaybetmeHiç yok ümitlenmeye de gerek yok bence adetime 2 gün var
3 yıldır bi kere oldu 4 ayı bitince kalbi durdu sonra iki kere kimyasal gebelik olduHayırlısı olsun en güzeli en iyi zamanda seni bulsun inşallah ümidini asla kaybetmene kadar süredir istiyorsunuz acaba özel değilse
Çok geçmiş olsun test falan verdiniz mi herhangi bişey var mı? Bende 2 kayıp yaşadım kan pıhtılaşmasi problemim varmış3 yıldır bi kere oldu 4 ayı bitince kalbi durdu sonra iki kere kimyasal gebelik oldu
Kan testi miÇok geçmiş olsun test falan verdiniz mi herhangi bişey var mı? Bende 2 kayıp yaşadım kan pıhtılaşmasi problemim varmış
EvetKan testi mi
Ben de bu test ile öğrenmiştim. Testte silik bir çizgi var gibi sanki testi tekrarlayabilirsin ya da kan verebilirsin direktMerhaba arkadaşlar ben yine bir galiba olmayan testle geldim alıştık artık kapalım ama test bozuk gibi geldi daha önce bu durumu yaşayan var mı başka teste bakayım mıEki Görüntüle 3712723