Bebe Yağı, Gebelik Döküntüsü Yaptı!

tximeleta

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
244
9
318
Göbeğimde çatlak oluşmasın diye 1 aydan fazladır bebe yağı kullanıyordum. İlk önce göbek deliğimin etrafında daha sonra tüm karnımda 2 hafta içinde kırmızı noktalar oluştu ve gittikçe yayılıyordu. Doktorum telefon edip durumu bildirdiğimde gebelik döküntüsü dedi. Bebek yağını bırak, şimdilik hiçbir şey kullanma dedi. İnternetten araştırdığımda gebelik döküntüsünün hamileler üzerinde çok ciddi sıkıntılar oluşturduğunu gördüm. Bıraktıktan sonra 1 hafta içinde tüm kırmızı noktalar kayboldu.

İlk gebeliğimde çatlak kremi kullanmıştım ve hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Bu gebeliğimde maalesef böyle bir durum oluştu. Bebe yağı kullanırken dikkat edin.

aynı durum bende de var neden oluşuyor diyordum kendine kendime bebek yağından olacağıı hiç düşünmemiştim
teşekkürler bilgilendirme için

Bu piyasadaki bebe yağları hep mineral içerikli. O yüzden dikkat etmek lazım. %100 bitkisel ürünleri tercih edin. Königins'in Anne Bebk Yağı'nı tavsiye etti doktorum bana. Hem kendime hem de bebeklerime kullandım. Pişiklere çok çok iyi geldi. İçim rahat kullanması da cabası :)

Ayyyyy bende 12. Haftamda sürmeye başladım ama başlar başlamaz hatır hatır bir kaşıntı gıcık gıcık bı huylanma oldu hemen kestim korktum Da zaten sonra lierac kullanmaya başladım ve hiç Alerjik reaksiyon göstermesi şimdi ise bol bol badem Yağı sürüyorum sabah akşam çatlamak ıstemıyorummmmm

duştan sonra ıslak vücudunuza sürün hatta sonra bir kez daha su dökün üzerinize bütün vücudunuzu sonra o şekilde ovun daha çok nemlendiriyor kuruluk yada döküntü yapmıyor direk sürdüğümde aynısı bana da oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…