bebebim 2aylık karma 5li aşısı var bakarmısınızzzz

rihana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
702
0
46
Kütahya
merhaba deneyımlı anneler sıze sormak bılgılerınıze ıhtıyacım var
bebegım 2aylık oldu ve dişpanserde verem aşısı bırde aynı gun saglık ocagında 2 asısı daha avr toplam 3 ası aynı gunde korkuyorum sızler nasıl yaptınız hepsını aynı gunmu vurdurdunuz yoksa ayrı gunlerdemı benım aşı gunnum yarın ve 3 ude aynı anda saglık ocagında vurulcak bebegıme agır gelmesınden cok korkuyorum canı yanacakk bıryandan agrısı olucak hadı gıtmeden ates dusurucu ve fıtıl verıcem sızce napmalıyımm kafam cok karısık ve kıyamıyorum 3 ude aynı gun nasıl dayanırr :(((( yardım edın napmalıyım sızce

aynı aşıları kimbilir kaç yıldır milyonlarca bebek aynı günde olmuştur...hepsinin bir günü, sırası var...en fazla biraz ateşi çıkar o kadar...bişey olacak olsa yapmazlar...valla 6. ayda 3 iğne 1 damla olmak üzere 4 aşı olcaksınız...

haklısın mılyonlarca bebek oluyor ama işte anne yuregı 3 u aynı anda olucak oyuzden huzursuzum bıraz bazı kısılerden duydugum kadarıyla kımısı veremı once vurduruyormus 1 gun sonrada 2 tane saglık ocagında oyuzden sordum ıns bıse olmaz bebegıme 4 yıl sonra bana verılen buyuk mucızem bu bebek aglamasına bıle daynamyorum :(

haklısın mılyonlarca bebek oluyor ama işte anne yuregı 3 u aynı anda olucak oyuzden huzursuzum bıraz bazı kısılerden duydugum kadarıyla kımısı veremı once vurduruyormus 1 gun sonrada 2 tane saglık ocagında oyuzden sordum ıns bıse olmaz bebegıme 4 yıl sonra bana verılen buyuk mucızem bu bebek aglamasına bıle daynamyorum :(

bende de oluyor aslında her aşı öncesi ondan çok sıkıntı yaşıyorum..hatta ikinci aşıya giderken nasıl mutluydu agucuk gugucuk az sonra olacakları düşündükçe kendimi çok suçlu hissetmiştim ama onların sağlığı için herşey üstelik bebeklerin acı hissi yoktur sadece elinin kolunun tutulmasından rahatsız olup ağlarlar kucağına al hemen susar....bu arada diğerleri değil de 6. ay aşıları çok rahatsız etti bizi soğuk almış sanırım belirtisiz geçirecekken aşılardan sonra çok kötü oldu ilk defa ilaç kullanmak zorunda kaldık...

bende de oluyor aslında her aşı öncesi ondan çok sıkıntı yaşıyorum..hatta ikinci aşıya giderken nasıl mutluydu agucuk gugucuk az sonra olacakları düşündükçe kendimi çok suçlu hissetmiştim ama onların sağlığı için herşey üstelik bebeklerin acı hissi yoktur sadece elinin kolunun tutulmasından rahatsız olup ağlarlar kucağına al hemen susar....bu arada diğerleri değil de 6. ay aşıları çok rahatsız etti bizi soğuk almış sanırım belirtisiz geçirecekken aşılardan sonra çok kötü oldu ilk defa ilaç kullanmak zorunda kaldık...

dün oldu bu aşıyı sabaha kadar 39.5 ateşi gördük paranox calpol vererek ateşi sabah 6 da kontrol atına aldık .şimdi uyuyo bebişim of çok zor.bir de erkek çocuk ateşten daha çabuk etkilenirmiş.önümüzdeki ay aynı aşılaradan bir daha olacakmışız.aaa bir de yıkayın bebişi 3 gün banyo yasak çünkü..

Back
X