Bebeek 3 hafta geriden geliyo

Canım nasipte varsa hiçbirşey olmaz zaten bayaa iyi bi kiloda benim kızım 1 kilo doğdu 30 haftada tabi 28-29 luk gelişimdeydi. Şimdi ki hamileliğimde öyle bebek yine zayıf maalesef... 2300 olsa ben öpüp başıma koyucam
Canim bnim insallah bu begeini de saglikla alirsin kucagina sizinle konusmak iatiyo yengem ozelden yazicak insallah beceremiyo burayi 🤭❤ allah razi olsun insallah saglukla gelir bebekleriniz ❤

bende 30 haftalıkken gıttım doktora kordonda daralma olmuş kan akışı saglanamamış 28 haftalık uyumluydu bebegım ve kalp atışı sıkıntılı cıktı hıc beslenemeyecek. kadar tıkanmıştı 1 gun için de sezeryana alındım cok şükür yaşıyor bebegım 1 aydır küvözde ama benımkı 1170 gr cok küçüktü yengenızın bebeği maşallah kilolu ama belki ciğer geliştirici iğne gerekebilir banada vurdular erken haftalarda dopum olacağı zamn yapıyorlar korkmasın inşallah sağlıkla kucağına alır🙏

bende 30 haftalıkken gıttım doktora kordonda daralma olmuş kan akışı saglanamamış 28 haftalık uyumluydu bebegım ve kalp atışı sıkıntılı cıktı hıc beslenemeyecek. kadar tıkanmıştı 1 gun için de sezeryana alındım cok şükür yaşıyor bebegım 1 aydır küvözde ama benımkı 1170 gr cok küçüktü yengenızın bebeği maşallah kilolu ama belki ciğer geliştirici iğne gerekebilir banada vurdular erken haftalarda dopum olacağı zamn yapıyorlar korkmasın inşallah sağlıkla kucağına alır🙏
Canim bnim rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin bebegini gule gule buyusun masallah rabbim yengeminde saglikla almasini nasip etsun allah razi olsun bize bilgi oluyo bunlar :(

Banada o haftalarda bebek 3 hafta geri dendi nst de sancı çıkmadığı ve bebegil kalp atışı normal olduğu için 1 hafta sonra mı ne yeniden ölçüm oldu ve bebek normal çıktı.
Bazen ölçümler yanlış olabiliyor
Insallah bizimki de oyle olur canim :(

oğlum şu an 4 yaşında.
ilk zamanlar bebeğim gelişimi haftası iile birebirdi 30 cü haftada 2 hafta geriye düştü, son 2 hafta da 1 hafta geride gibi oldu, 3.150 kg normal doğum yaptım gayet sağlıklı oğlum 2 - 2.30 kg geçtikten sonra normalde sıkıntı yapmazlar doktorlar

Eğer bebeğin göbek bağında kan akışında sıkıntı yoksa hiçbirşey olmaz allahın izniyle. Benim kızım da gelişimi hep geriden gelen bir bebekti. Hatta 6 hafta kadar diyim. 42 haftalık doğum yaptım 36 haftalık kilosuyla doğdu. 2620 doğdu 46cm. Bize hamileyken ırsidir dedi doktor. Telaşlandırmadı hiç bizi o yüzden rahattık. Şu an 4 yaşına girecek. Yaşıtlarıyla aynı boy kilosu. Bebeğin sağlığı iyiyse geriden gelmesi hiç önemli değil.

Eğer bebeğin göbek bağında kan akışında sıkıntı yoksa hiçbirşey olmaz allahın izniyle. Benim kızım da gelişimi hep geriden gelen bir bebekti. Hatta 6 hafta kadar diyim. 42 haftalık doğum yaptım 36 haftalık kilosuyla doğdu. 2620 doğdu 46cm. Bize hamileyken ırsidir dedi doktor. Telaşlandırmadı hiç bizi o yüzden rahattık. Şu an 4 yaşına girecek. Yaşıtlarıyla aynı boy kilosu. Bebeğin sağlığı iyiyse geriden gelmesi hiç önemli değil.
Cok sevindim darisi bizim minise insallah cok tskr ederim gule gule buyusun kızınız 🥰🌹

Back
X