Bebegi Çok Küçük Olupta Korunurken Hamile Kalanlar

BAYAN MERAK

76 dan 60 a uzun yolculuk
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
2.193
1
116
İstanbul
benim kızım daha 10 aylık ve dogal yolla korunurken hamile kaldım
yani sanırım evde test yaptım var çıktı henüz doktora gitmedim
benim gibi olanlar varmı
ne düşünüyorsunuz

cnm sizinki 10 aylıkmış benmki 6 aylık ve hamileyim .... sezeryanla doğum yaptım duygularıma gelince berbat durumdayım ne yapacağımı şaşırdım aldıramamda yazıkkk nasıl kıyarım bi cana .....allah yardımcımız olur iişallah ikiz gibi büyütür çıkarız seninki kızmış erkek olur belki benim bebişde oğlan kız olurda onunla avunurum diyorum kaç aylık hamilesin ?

canım seninki bendede küçükmüş
bende sezeryanla dogum yaptım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
kızımı düşünüyorum kendimden çok daha çok küçük sonrada kendi kendime ikiz gibi biyürler diyorum ikiz çocugu olanlar ne yapıyor sanki diyorum
birde etraftan çekiniyorum bizim insanlarımız çok lafçıdır daha kendi kendime muhasebesini yapmamışken milletin lafını nasıl kaldırayım diyorum
oyüzdende saklamayı düşünüyorum karnım çıkana kadar

boşver el alemi bizimkilerde öledir gerci bende söylemiycem bi müddet:) ..... aman boşver tek dünyada bizmiyiz ki..... birlikte büyür gider bi dahada bebek büyütme derdi olmaz kaç aylık hamilesin şimdi

boşver el alemi bizimkilerde öledir gerci bende söylemiycem bi müddet:) ..... aman boşver tek dünyada bizmiyiz ki..... birlikte büyür gider bi dahada bebek büyütme derdi olmaz kaç aylık hamilesin şimdi

öyle canım tek dünyada biz degiliz aslına bakarsan ben ardı ardına çocuk severimde ama şimdi abimekız istedik ona nişan felan yaparsak yani işler güçler var bende hamileyim diye çok faydamda olmuyacak ondanda düşünüyorum ama hayırlısı olsun inşallah
benimde abimle aramda 22 ay var şimdi ikiz gibiyiz
şimdiki duygularım beklemedigim için şoktayım
ama Rabbim asi sözlerimi yüzüme vurmasın emeklerimizi zayi etmesin inşallah

neyse ark teklifi gönderdim kabul et istersen aynı durumda biriyle sürdürmek hamileliğimi daha ii olur sanırım ben kaçar ..

başlığı görünce merak edip açtım çünkü bu benim de merak ettiğim endişelendiğim bir durum daha bir yıllık evliyim...7aylık hamişim ve nasıl korunsamda bilemiyorum ilaç sprial kullanma taraftarı değilim..
etrafımda o kadar çok olduki hemen kalan bazıları sinir krizi geçirdi ama ne yapalım can bu takdiri allahtan..

Spriala taktırdığı haldemi hamile kalan oldu çevrende anlamadm eyvahedigeldismile

benim kızım daha 10 aylık ve dogal yolla korunurken hamile kaldım
yani sanırım evde test yaptım var çıktı henüz doktora gitmedim
benim gibi olanlar varmı
ne düşünüyorsunuz

geçekten hamile misinnnn:1shok:

aslında bekliyodum senden delikafadulden

hayırlısı olsun :ecrin_bebek:

rüyam çıktı desene bayanssulusmile

ayy şaştım kaldım yaaa ne dicemi bilemedimmmbilmiyorumkismile

kocan gitti mi acaba arasam mı kii ayy çatlıcam şimdiiii:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…