Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebeği erkek olduğunu öğrenip sonradan kız olduğunu öğrenen anneler var mı?
merhaba
banada 12 hafta içinde ikili testte erkeğe benziyo dediler
14 hfta içindekendi doktorumda erkeğe benziyo dedi
şubatın ilk haftası tekrar gidicem ozaman kesin olur dedi doktorum
bende acaba değişirmi diye düşünmüyo değilim
ama bir yakınıma 9 ay kız dediler oğlu oldu
kuzenimin ikizlerinede 3. ayda birine kesin erkek dediler
ikiside kız oldu
bende çok kaptırmıyorum kendimi herşeye hazırım sağlıklı olsunda gerisi mühim değillllll
dr.un kullandığı makinaya ve tecrubesine göre değişir...bana drum 13. haftada erkek olabilir demişti...17. haftada kesin erkek dedi...20. haftada da başka bir dr. erkke olabilir dedi. oğluşum ayağını koymuşta göremedi...ama hazırlıklara başlamak için 20. haftayı bekleyin bence ayrıca ayrıntılıda da kesin olarak belli oluyor...
benim dr um 11+5 te erkek mi bu acaba demişti...14.haftamda %90 erkek dedi...16. haftamda % 100 erkek dedi...ve çoook tatlı bi oğluşum oldu çok şükür..
Tanıdığım bir ablaya erkek dediler,herşeyini mavi yaptı,beşikten tut kıyafete kadar herşey... Ama sonra kız olduğunu öğrendi :bbo: aldıklarını kullanmak zorunda kaldı komik bir görüntü çıkmıştı ortayaa kaydirigubbakcemile3 Allah herkeze hayırlısını versin...
11 de erkek dedi
15 de erkek dedi başka doktor
16 da kız:):):)
17 de kesin kız:):)şuan hala kız değişmedi aman değişmesinde herşeyini aldım valla pempe pembe..değiştiremem daha::):)
Bende ikizlerime hamileyim. Bugün 15+2 günlük.. doktorumuz biri %100 erkek dedi pipisini bende gördüm :) Digerinede %90 erkek dedi.. Oda kız olsaydı keşke diye içimden geçmedi degil ama çok şükür saglıklı sıhhatli olsunda 2 ogluşumada sevinirim ben.. ama etraftan keşke biri kız olsa dediklerinde içim acıdı.. içten içede kız istiyormuşum demekki :) hayırlısı bakalım 10 şubatta tekrar kontrol var o doktor ne diyecek bakalım.. merakla bekliyor ve dua ediyorum..
arkadaşlar.20.haftadan önce söylenencinsiyetlerin güvenilirliği çok azdır.Cenin çok küçük oluyor.Daha ilerisindeyse genelde biliyor Dr.lar ama bencede biraz tecrübe işi,birazda ultrason aletinin gösterimi.Hayırlısını istemek lazım ama insan hangi cinsiyet diye öğrendiyse ona göre şartlanıyor.Yinede doğru tahmin edilen bebişler doğsun sağlıcakla:))
valla şaşırıyorum
11-15 hafta karışabiliyoda 18 -20 haftada hala nasıl karışıyokiiiiii
genital orgablar meydana gelmiş oluyo
banada 11+3 te erkek
13+4 erkek
18 haftada erkek dediler
şimdi 20 haftada kız derlerse şaşırmamalımıyımmm
eeee son gördüğüm pipi resmi nolucakkkkkkk
valla şaşırıyo insannnnnnnn