bebeği erkek olduğunu öğrenip sonradan kız olduğunu öğrenen anneler var mı?

21 haftalık oldu...
13'üncü haftadan beri erkeğe benziyoo diyodu doktor. Geçen hafta gittik ve erkek olduğunu gördük... Ben hep biliyordun ama sana söylemedim dedi doktor... İlk söylediğinde nasıl tepki verdiysem artık :)))
Herhalde daha değişmez.. Haftaya ayrıntılı ultrasona gireceğim orda bir kez daha netleşecek sanırım..

arkadaşlar 12 hafta 4 günlükte bana erkeğe benziyo dedi doktor. benim 3 yaşında birde oğlum var kız olmasını tercih ederdim ama sağlıklı olsun yeter. hayırlısı. şuan 13hafta 5 günlük. bakalım 16 haftalıkken gidicem belki değişir.

Tanıdığım bir ablaya erkek dediler,herşeyini mavi yaptı,beşikten tut kıyafete kadar herşey... Ama sonra kız olduğunu öğrendi :bbo: aldıklarını kullanmak zorunda kaldı komik bir görüntü çıkmıştı ortayaa kaydirigubbakcemile3 Allah herkeze hayırlısını versin...

Erkek için aldığın kıyafetleri bir şekilde kıza giydirebiliyorsun ama.Ya kız denilipte erkek olsaydı.Yazık çocukcağız pembe dantelli şeyler giymek zorunda kalacaktı :) Bence o daha vahim kaydirigubbakcemile3

benimde ilk bebeğimde baştan beri kız dendi sonra gittiğim farklı bir doktor kesin erkek dedi ve kayınvalidem havalara uçup ertesi gün gidip tüm giysileri mavi almıştı kaydirigubbakcemile3 ama benim canım kızım geldi. ben zaten kızımın olacağını evlenmeden önce biliyordum. aslında kızım olmasını çok istiyordum ve hep hayalini kurardım. belkide ondan içime doğmuştu. şimdikinide erkek hissediyorum ama kızda olabilir. kesin bişey yok henüz. o yüzden hemen kıyafet almayacağım.

Benimde ikisinede erkek demişlerdi 15+2 deydik biri %100 digeri %90.. Bugün kendi doktoruma gittik 16+5deyiz biri gene %100 erkek digerineyse %90 kız dedi :D Şok vaziyette evde döndük.. Birsonraki kontrol 6 hafta sonra bakalım degişecekmi ozamana kadar şaşırdım kaldım :) Hayırlısı bakalım.. Saglıklı sıhhatli olsunlarda başka bir şey istemem.. Değişebiliyor demekki arkadaşlar..

benım 13 haftalıkken kız dendı 16 haftada yıne kız 20 de erkege benzıyor dedı ınanırmısınz kız erkek kız erkek spn ayıma kadar bu boyle gıttı ama ben herseyını pembe almıstım yınede cunku hıssettıgım kızdı allaha sukurkı sımdı bır kızım var 11 aylık oldu allahtan hayırlısı olsun beklerınız saglıklı sıhhatlı olsnda kız erkek onemlı degıl:CüvCüv:

benimde 12 haftalıkken %60 erkek dedi ama kimseye söyleme beli olmaz dedi 16 haftada kesin erkek dedi 20 c. haftada gittigimdede ultrasyonda ilk görüntü bacaklarını açmışş dönmüş poposunu pipisini gösterdi bizee erkekimm derr gibi:D benn hep kız çocukk hastasıydım içim hep kız diyodu ama ilk olunca farketmiyo saglıkla hayırlı gelsinlerdee gerisi önemli degil

7 inci ayıma kadar erkek dendi tam 10 dr aynı şeyi söyledi son kont kız olduğu ortaya çıktı herşey maviydi mecbur ilk aylar mavilerle idare ettik

7 inci ayıma kadar erkek dendi tam 10 dr aynı şeyi söyledi son kont kız olduğu ortaya çıktı herşey maviydi mecbur ilk aylar mavilerle idare ettik

ayy ne ilginç ve ne kötü.bu 10 doktorun gözü nerdeymiş acebaaa....:oklava:

Ben de yarın ayrıntılı ultrasona giriyorum... Kesin bişey belli olur herhalde... Gerçi benim doktorum kesin erkek dedi... hatta biz de gördük ama :))) hala değişiklik olur diye bekliyorum :))) Deli miyim neyim... Hahaha... Ama şimdi seni okuyunca daha meraklandım... Yanılabiliyorlarmış diye düşünmeye başladım.. :)))

benim bildiğim erkekte hata payı oluyor ama kızlar genelde doğru çıkıyor... çünkü parmak felan görüp pipi sanıyor doktorlar sırnaşık şey onlara da yazık kargacık burgacık bişeylerin içinden minicik bişeyi seçmeye çalışıyorlar fisfisfis

benim bildiğim erkekte hata payı oluyor ama kızlar genelde doğru çıkıyor... çünkü parmak felan görüp pipi sanıyor doktorlar sırnaşık şey onlara da yazık kargacık burgacık bişeylerin içinden minicik bişeyi seçmeye çalışıyorlar fisfisfis

parmak nerde pipi nerde:):):)5 pipili bebek olamaz bence:):):)artık ultrason cihazları neredeyse birebir gösteriyor.ben bile öğrendim artık ne nerde doktor bakarken ben söylüyorum bizim arsız kız açmış yine diye.

biz annelerdede var( kendimden pay biçiyorum en azından)13 haftada başlıyoruz cinsiyeti bellimi neye benziyor kızmı erkekmi doktorda söylüyor ısrara dayanamayıp gördügünü neye benzetiyorsa sonrada tersi çıkdımı doktorlara sataşıp duruyoruz.:):)tecrübesiz bilmem ne.

Bana da ilk başta erkek dediler. ama çok belli olmuyordu. 20. haftadan sonra kız dendi. 4 boyutluda da kız çıktı ama % 95 doğruluk payı % 5 yanılma payı var unutmamak lazım.
Sağlıklı sıhhatli olsun da ne olursa olsun :D

Back
X