Bebeği getiren hemşireye bahşiş

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Hanımlar ben 36. haftama girdim büyük ihtimal 38. haftadan sonra sezeryan olacağım.Merak ettigim bir konu var hemşireye bahşiş veriliyormuş.Acaba bebeği odaya getiren hemsireye mi verilecek bu bahşiş kime verilecek hiç bilmiyorum.Birde doktorum cok iyi birisi cok sevdim cok babacan bir doktor.Ona da teşekkür için çiçek yaptırıp birde tatli almak istiyorum acaba doğumdan sonra hemen mi vermeliyim yoksa 2-3 gün sonra kontrole filan giderken mi götürmeliyim bilmiyorum.Çok mühim bir konu değil ama soracak kimsede yok tecrubelerinize ve bilginize ihtiyacim var hanımlar...

Ben doğum yapmadım ama çevreden gördüğüm kadarıyla bahşiş verecek olunca bütün hemşireler toplanıyor insanın başına ama sadece bebeği getirene veriliyor. Siz verirseniz de insanlar alırlar durumunuza göre siz bakın artık.... hemen doğumdan sonra vermek mantıklı geldi bana benim doktorum doğumdan inerken hep eli kolu dolu iniyor mesela...

bebeği getiren hemşireye veriliyor normalde. eşim hemşireye vermek istemiş ama hemşire siz bize bi tatlı yaptırıp getirin demiş. ayrıca bahşiş almıyoruz demiş;) doktora da istersen aynı gün odasına gönderirsin. istersen bi hafta sonra bebeğin kontrolüne ve kendi kontrolün için gittiğinde kendin verirsin;)

bebeği getiren hemşireye veriliyor normalde. eşim hemşireye vermek istemiş ama hemşire siz bize bi tatlı yaptırıp getirin demiş. ayrıca bahşiş almıyoruz demiş:KK66: doktora da istersen aynı gün odasına gönderirsin. istersen bi hafta sonra bebeğin kontrolüne ve kendi kontrolün için gittiğinde kendin verirsin:KK66:
Evet kontrole gittiğimde vermek daha mantikli geldi bana,bi bakalim ameliyatim nasil geçecek,beni yavruma sağsalim kavuşturacakmi bu doktor ondan sonra ciçekle tatli yaptirir götürürüm,cevabiniz için çok teşekkür ederim

ay öyle bişey mi varmış ilk defa duydum ya. vermemiz mi gerekiyor illa:)

ay öyle bişey mi varmış ilk defa duydum ya. vermemiz mi gerekiyor illa:)
Yani illa vermek gerekmiyor elbette ama biz hazirlikli olalim da pişkin bi hemşireye denk geliriz ister filan yoksa bende pek verme taraftari değilim doğum için onca para veriyoruz zaten,ama doktoruma çiçek filan almak istiyorum bakalim doğum istediğim gibi gecerse alirim yoksa almam...

Yani illa vermek gerekmiyor elbette ama biz hazirlikli olalim da pişkin bi hemşireye denk geliriz ister filan yoksa bende pek verme taraftari değilim doğum için onca para veriyoruz zaten,ama doktoruma çiçek filan almak istiyorum bakalim doğum istediğim gibi gecerse alirim yoksa almam...
valla istemezlerse hiç de vermem doktoruma da birşey almayı düşünmüyorum ayda 1 defa 10 dk muayene ediyor ve sezeryan yapacak en fazla 1 saatlik şey için bir sürü para alacak he çok ilgili sabah akşam iletişimde olduğum bi doktor olsa tamam ama sadece iyi bir doktor olduğu için devam ediyoruz.

hic duymadim. biz vermemistik. çevremde de hic duymadım çünkü.

Back
X