- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
- Konu Sahibi mavi-hayal
-
Inşallah canım biz de allaha sığındık hep dua ediyoruz ama yasayan birilerinden destek almak da bir ihtiyaç oldu iyi dileklerin için tesekkurlerBöyle bir hastalıktan haberim bile yoktu ama gönlünü ferah tut arkadasım kimin ne ömrü olduğunu Allah’tan başka kimse bilemez çok oluyor hasta detp sağlam sağlam diye hasta doğan o yüzden sen bol dua et stressiz yapma Allah’a güven durum ne olursa olsun sonuçta imtihan be çekeceğiz umarım tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olur
Amin inşallah hiç gelişememiş demediler ama bazı kısımları gelişmedi deniyor evet sıvı birikmesi canimCanim Rabbim insallah saglik versin bebegine sen tevekkul et Allahin mucizeleri sonsuz umudunu kaybetme sakinbeyin gelisimi hicmi olmamis bide su toplamasimi oluyodu bu hastalik
Amin inşallah hiç gelişememiş demediler ama bazı kısımları gelişmedi deniyor evet sıvı birikmesi canim
Suvusu coksamsant ameliyatı oluyormuş tabi yaşar ve başka bir sağlık sıkıntısı olmassaRabbim saglik.versin insallah canim tedavisi varmiymis dogdukdan sonra
Merhaba benim yeğenim de hidrosefali tanısı konup doğdu beynine şant takıldı şu an onla ilgili bi sıkıntısı yok birde ona ek olarak bel açıklığı vardı doğar doğmaz ameliyat oldu sizin tam olarak nasıl durumu bilmiyorum ama yiğenime de yaşamaz dediler ama şu an 14 yaşında onu ancak rabbim bilir veren de o alacak olan da duayla açılmayacak kapı yok inanın rabbim hayırlısını versinArkadaşlar benim bebegimde 17 .haftadan beri bu durum var ve beyin gelişimi de olamıyor dediler o gün bugündür 32.haftama geldim umudumu yitirmedim ama hiçte kolay değildi hicbir hazırlık yapamadım çünkü hep yaşamaz diyorlar ben de alıp sonradan üzülmeyeyim dedim bir zibin bile almadim çok zor dönemden geçiyorum hep dua ediyoruz benimle aynı şeyleri yaşayanlar tecrübe edenler varsa merak ediyorum neler yaşıyorsunuz dogum yapanlar neler yasadi buradan birbirimize destek olalım
Amin inşallah canım başka bir aikintisi olmadi mi mesela zeka ile ilgiliMerhaba benim yeğenim de hidrosefali tanısı konup doğdu beynine şant takıldı şu an onla ilgili bi sıkıntısı yok birde ona ek olarak bel açıklığı vardı doğar doğmaz ameliyat oldu sizin tam olarak nasıl durumu bilmiyorum ama yiğenime de yaşamaz dediler ama şu an 14 yaşında onu ancak rabbim bilir veren de o alacak olan da duayla açılmayacak kapı yok inanın rabbim hayırlısını versin
Hayır canım zeka problemi hiç yokAmin inşallah canım başka bir aikintisi olmadi mi mesela zeka ile ilgili
Bel açıklığı olarak doğduğu için belden aşağısı tutmuyo yürüyemiyo şu anAmin inşallah canım başka bir aikintisi olmadi mi mesela zeka ile ilgili
Merhaba canım.Arkadaşlar benim bebegimde 17 .haftadan beri bu durum var ve beyin gelişimi de olamıyor dediler o gün bugündür 32.haftama geldim umudumu yitirmedim ama hiçte kolay değildi hicbir hazırlık yapamadım çünkü hep yaşamaz diyorlar ben de alıp sonradan üzülmeyeyim dedim bir zibin bile almadim çok zor dönemden geçiyorum hep dua ediyoruz benimle aynı şeyleri yaşayanlar tecrübe edenler varsa merak ediyorum neler yaşıyorsunuz dogum yapanlar neler yasadi buradan birbirimize destek olalım
Oyle.canim herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyoruz ama çok zor gerçekten rabbim sonumuzu güzel eylesinMerhaba canım.
Görümcem de hamileyken bebeğine bu tanı kondu, yaşamaz dediler ama yine de doğurdu.
sırtında da aciklik vardı, ve ameliyatla kapatıldı açıklık.Kafasında da sant var.Masallah zihinsel hiçbir engeli yok.
Ama sırtındaki aciklik tan dolayı, ameliyatta damarları incinmis olabilir demiş doktor. Şu an 3 yaşında yuruyemiyor.Onun dışında, bi sıkıntısı yok.
İnşallah bebeğin sağlıkla doğar, Rabbim ne buyurmussa onu yaşayacağız.
Allah kolaylık versin inşallah rabbim evlatlarla sinamasinBel açıklığı olarak doğduğu için belden aşağısı tutmuyo yürüyemiyo şu anama zihinsel problemi yok bedensel sadece
Bu bel açıklığı acaba hamileyken mi beli olmuş yoksa doğduktan sonra miMerhaba canım.
Görümcem de hamileyken bebeğine bu tanı kondu, yaşamaz dediler ama yine de doğurdu.
sırtında da aciklik vardı, ve ameliyatla kapatıldı açıklık.Kafasında da sant var.Masallah zihinsel hiçbir engeli yok.
Ama sırtındaki aciklik tan dolayı, ameliyatta damarları incinmis olabilir demiş doktor. Şu an 3 yaşında yuruyemiyor.Onun dışında, bi sıkıntısı yok.
İnşallah bebeğin sağlıkla doğar, Rabbim ne buyurmussa onu yaşayacağız.
Hamileyken belli oluyo canımBu bel açıklığı acaba hamileyken mi beli olmuş yoksa doğduktan sonra mi
Amiiinn canımAllah kolaylık versin inşallah rabbim evlatlarla sinamasin
hamileyken belliydi, doktoru söylemişti.Bu bel açıklığı acaba hamileyken mi beli olmuş yoksa doğduktan sonra mi
Anladım canim canım inşallah bu süreci en kolay şekliyle atlatırız çok zor evlatla imtihan olmak rabbim yüzümüzü güldürsün sizler de çok sağolunhamileyken belliydi, doktoru söylemişti.
Başka bi yakinimda var, aynı hastalıktan sadece kafasında şant var, sırtında bi sorun yoktu, yürüyor bi sıkıntısı yok. Sadece gerektiğinde o şant değiştirilecek o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?