bebeği karnında ölüp daha sonra bebek sahibi olan var mı?

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
46
Sakarya
kızlar bizim bir yakınımızın bebeği karnında öldü,5 aylıktıve bu ilk de değil.kadının piskolojiside iyice bozuldu.bu karında bebek ölümünün nedeni nedir veya ne yapılması gerekir bi fikri olan veya başına gelen var mı.birde bu tanıdığımızın sonra bebeği olma ihtimali var mı.dularınızı eksik etmeyin.

kan pıhtılasması sorunu olanlarda bu tur olaylar yasanabiliyor bildigim kadarıyla, arkadasınızın bir universite hastanesine gidip genetik testleri yaptırmasında fayda olabilir

ben varim cnm 2.5 aylikken kalbi durdu dr vucudun kabul etmedi dedi bir anormallikten kaynaklanabilir dedii yanii bi aciklama bulamadilar
2 ay sonra tekrar saglikli bir gebelik gecirdim

benim bebeğim 38 haftalık karnımda öldü.sebebide kordon dolanmadsından dolayı kırılmış oksijen alamamıştı.tekrar bebk yaptım.7.ayda doğdu şu an maşallah :nazar::nazar:çok sağlıklı.

ben varim cnm 2.5 aylikken kalbi durdu dr vucudun kabul etmedi dedi bir anormallikten kaynaklanabilir dedii yanii bi aciklama bulamadilar
2 ay sonra tekrar saglikli bir gebelik gecirdim

benim bebeğim 38 haftalık karnımda öldü.sebebide kordon dolanmadsından dolayı kırılmış oksijen alamamıştı.tekrar bebk yaptım.7.ayda doğdu şu an maşallah :nazar::nazar:çok sağlıklı.

canım Allah analı babalı büyütsün,hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah.Allah çocuk isteyip de olmayan tüm herkese hayırlı evlatlar versin.çok zor ya:(peki siz hamileliğiniz boyunca herhangi bir şeye dikkat ettiniz mi karnınızda ölmesin diye,doktor falan bi tavsiyede bulundu mu?

Back
X