bebeği küçük olup ikinciye hamile kalanlar,burdan paylaşım yapalım mıı?

Merhabalar benimde oğlum 11 aylık oldu ve dün test yaptım pozitif yarın kan için hastaneye gidecem bakalım hayırlısı ama oğlum için ufak korkularım var aynı durmda olanlar varsa konuşursak belli rahatlarız.

Merhabalar benimde oğlum 11 aylık oldu ve dün test yaptım pozitif yarın kan için hastaneye gidecem bakalım hayırlısı ama oğlum için ufak korkularım var aynı durmda olanlar varsa konuşursak belli rahatlarız.

Aynı durumdayız canım. Benim eşim birde uzakta çalışıyor:KK47: İkisi bir arada büyüsün dedik ama zor günler beni bekliyor. Sütten kestinmi bebeğini..ben hala emziriyorum bu arada.

Aynı durumdayız canım. Benim eşim birde uzakta çalışıyor:KK47: İkisi bir arada büyüsün dedik ama zor günler beni bekliyor. Sütten kestinmi bebeğini..ben hala emziriyorum bu arada.
Canim sen ne kadarlik hamilesin ?Benimde kizim.15 aylik 6 haftalk gebeyim.Ogrenir ogrenmez kestim sutten

Kızlar büyük kızım 2 buçuk küçüğü 9 aynı bitirmek üzere uzun zamandır yazmadık var mı benim gibi olan yada doğuran

Aradan çok zaman geçmiş ama yazmak istedim bebislerini kucağına alanlar zorlaniyormusunuz yani korktuğunuz gibimi oldu yoksa ıyiki de dogurmusum mu dediniz

Benimde yolum burdan geçti.
15 aylık oğlum var ve bugün hamile olduğumu öğrendim istiyordum tekrar gebelik ama oğlum hala emiryor ve cok bağımlı gece beraber yatıyoruz gece hiç durmadan emiryor anlatmak istediğim emerse oğluma bi sakinca olmayacakmis olan bana ve karnındakine olacakmış memeden kesmiyorum da kendime değil karnındakini düşünüyorum napacagim bilmiyorum memeden kesmek istiyorum ama nasıl olacak

En son 4 kasım 2015 te yazmışım ilkini de mayısta :) şimdi ne durumda mıyız
Büyüğü 4 yaşını bitirdi küçüğü de 2 yi.Herşey çok şükür yolunda ilk zaman ki ağlamalarım geliyor da aklıma Allahım zaman ne çabuk geçiyor ikiside kız benimkilerin beraber oynuyor beraber yiyor herşeyi beraber yapıyorlar tam arkadaş gibiler.İlk zamanlar doğal olarak zorlu olsa da şimdi herşey yolunda maşallahımız var.Küçüğü anladıkça işiniz daha da kolaylaşacaktır.Tabi iki katı olduğu için herşey yorulmanız eksik olmuyor hep genelde aktifim ben.Şükürler olsun şimdi 2. Yi nasıl yapacaktım gibi düşüncelerim yok.Sil baştan başlamak zor olurdu herhalde.İkisi beraber büyür derlerdi hep aynen öyle oluyor.Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.İyi günler...

Merhaba bende haziranda yazmısım brnımde 20 aylık bir oğlum ve 40gunluk bı kızım var .ben şuanda çok zorlanıyorum ıkısıne birden yetenıyırum.kızım kolik ve sürekli aglıyo . oglumla ılgılenemıyorum diye çok üzülüyorum ama kızımında bana ihtiyacı var.napıcagımı şaşırdım onlar aglouo ben ağlıyorum :(

slm arkadaşlar,oğlum 15.ayına girdi ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim.sevinç ve korku duyguları birbirine karıştı.
rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasib eder inşallah.
aslında bize sürpriz oldu,çünkü eşimle bi kaç ay sonra çalışmalara başlarız ikinci bebek için diye düşünüyoduk ama bebeğim çat kapı geldiiim dedi...
var mı aramızda benim gibi yavrusu küçük olup hamile kalan?sıkıntılarımızı,sevinçlerimizi,yorgunluklarımızı ve gebeliğimizi beraber takip edelim..

Tam da aynı durumdayız. Oğlum 15 ayını 2haafta geçmeden hamile olduğumu öğrendim olsun sağlıkla gelsinler...

Merhaba sağlıkla alın kucağınıza inş kızın 20 aylık bende 7 haftalık hamileyim siz emziriyor muydunuz kızım çok düşkün dış çıkarıyor bırakmak istemiyorum

Ben emziremiyordum bırakmıştı. 20aylık iyi emmiş baya zaten birvsüre snra sütün tadı değişir emmek istemez derler.. Sağlıkla alın söz de kucağınıza..

Ben hamile kaldığında oğlum 19 aylıktı .. Asla bıraktırmayı düşünmedim. Hep emzirdim. İstediği yere kadar da emzirecektim hatta ikisini birlikte emzirecektim. Ama olmadı 21. Ayında ya sütün tadı değişti ya miktarı azaldı diye yavaş yavaş kendiliğinden bıraktı. Aslında çok üzüldüm ama en azından sorunsuz tramvasız bir meme bırakma süreci oldu...

Benim bebeğim 8 aylık ve 1bucuk aylık hamileyim acaba bebegimi sütten kesmelimiyim birde sezaryenle doğum yaptım acaba bir sakıncası olurmu lütfen bana yardımcı olun çok korkuyorum

Benim bebeğim 8 aylık ve 1bucuk aylık hamileyim acaba bebegimi sütten kesmelimiyim birde sezaryenle doğum yaptım acaba bir sakıncası olurmu lütfen bana yardımcı olun çok korkuyorum
Kızım 25 aylık 17 haftalık hamileyim dr emzirebilırsin sıkıntı değil dedi eğer kanamanız yoksa emzirin bebeğiniz çok küçük süte ihtiyacı var

bnde sizdenim bu arada:KK61:
kızım 11aylık we ben şuan 5aylık hamileyim buda erkek:KK74:
aralarında 15ay olacak.. ilk öğrendiğimde çok üzüldüm aldırmak istedim ama olmadı iyikide olmamış diorum peşpeşe 1kız 1erkek büyütüp kapatacağım çocuk mewzusunu:kk77:

2.den sonra defter kapanmamis gibi 3. Yolda :KK48: baya zaman gcmis ama kardes güzeldir iyi yapmışsınız hayırlı doğumlar:))

Cok zor oldumu peki? Yoksa iyiki dedinizmi

Back
X