bebeği küçükken hamıle kalanlar ve cinsiyetleri

flower fairy

yanlış yaptıysam doğrusu hoşuma gidmemiştir...
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
252
438
33
bebeği küçükken hamıle kalanlar ve cinsiyetleri neler acaba 1 yasında oğlum var ve cok merak edıyorum cinsiyetini kız olma ihtimali nedirki

Son düzenleme:
cnm bende kız çok istıyorum fakat suan 2 oğluma hamıleyım çok fazla kasma kendını rabbım verır inşallh durumun için üzüldüm benım ablam 1.5 yasındayken oğlu hamıle kaldı kızı oldu hayırla gelsın bebeğin bende cok araştırdım yumurtamaya 2 3 kala ilşki kesilmeli ozamn kız olma olasılığı çok yüksek miş bebeğin ama ben tutturamadım

cnm bende kız çok istıyorum fakat suan 2 oğluma hamıleyım çok fazla kasma kendını rabbım verır inşallh durumun için üzüldüm benım ablam 1.5 yasındayken oğlu hamıle kaldı kızı oldu hayırla gelsın bebeğin bende cok araştırdım yumurtamaya 2 3 kala ilşki kesilmeli ozamn kız olma olasılığı çok yüksek miş bebeğin ama ben tutturamadım
saol canım cvp ın için ama senden başka kimse bişe yazmamış

Canım soruyu yanlış sormusum düzelttim şimdi seninle doğumumuz aynı gözüküyo cok sevındımm bilmiyodum takvim oluşturmayı anca kafam bastı basıl gıdıyo hamılelık bebeğin nasıl

Ben oglum 10 aylikken hamile kaldim. Kizim oldu. Simdi 5 aylik:)))) ama bunun bebegin kucuk buyuk olmasiyla ilgisi yok sonicta. Allah gonlune gore versin insallah.

Ben oglum 10 aylikken hamile kaldim. Kizim oldu. Simdi 5 aylik:)))) ama bunun bebegin kucuk buyuk olmasiyla ilgisi yok sonicta. Allah gonlune gore versin insallah.
Öyle oldu canımrabbüm dilediğini verdi oğlum olucak gene ama olsun okadar sorun atlattikki cinsiyet isteğimi bırak sağlıkla gelsin diye yalvardık durduk

Rabbim sağlıklı versin yeterki ha kız ha erkk hepsi evlat

Saglicakla alirsin bebisini insallah kucagina annesi. Erkek bebek zor ama guzel. Rabbim saglik sihhat versin de.

flower facanım allah bagislasinpost: 43966399 .!.:
bebeği küçükken hamıle kalanlar ve cinsiyetleri neler acaba 1 yasında oğlum var ve cok merak edıyorum cinsiyetini kız olma ihtimali nedirki
Bu da erkek demi canim

Back
X