bebeği olan hanımlar herşeyın üstesınden gelebiliyormusunuz

yaprak_3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
201
3
26
Batman
merhaba arkadaşlar konumu oyle sohbet amaclı acıyorum bebegı olan hanımlar burda ıcını dökebılır sıkıntılarını paylasabılır tavsıye alabılırler oncelıkle bende bebegı olan bırısıyım bütün gunum evde ev işi cocuk yemek temızlık le gecıyor bazen bunalıyorum sız neler yapıyorsunuz gün içerısınde?

senin yaptıklarını yapıyor üstüne bi de işe gidiyor,
sonra gelip tekrar kaldığımız yerden ev iş temizlik
çocuk bakımı diye devam ediyoruz.

aynı senin gibi çocuk bakımı ev işi temizlik yemek vs uğraşıyorum..
üstüne birde ders çalışıyorum...yalnızız ve gurbetteyiz... özlem hasret.....
bazen bunalacak gibi olsam da şükürden hiç ayrılmadım...rabbim dualarımı kabul eder inşallah bi mucize olmasını çok istiyorum..tek ihtiyacım olan bu...

Ben de hem çalışıyorum hem bir kızım var hem de hamileyim:))Emin ol iyi durumdasın:)Evdeyken en zor geliyor çalışırken çalışmak.Galiba biz kadınları memnun etmek biraz zor:)))

hem ev hem iş hem çocuk bende bu üçüde mevcut çok şükür...
oğlum çok hareketli totosunun üstüne oturduğu en fazla 5 dkdır yada pepe bitene kadar....
dizimin dibinden ayrılmaz temizlik yemek zar zor yaparım ve eve akşam 19,30-20,00 arası giderim evde olanlar şükürlerini bilsin bence...
bende evdeyken çok bunalıyordum hatta işe başlayınca nefes alır gibi oldum ama şuan panik atak olma derecesine geldim...

Son düzenleyen: Moderatör:
biz kadınlar fazla mükemmeliyetciyiz o yüzden hep bi yetersizlik duygusuna kapılıyoruz hep
yapamadıklarımızı düşünüp bide başkalarıyla kıyaslayıp kendimizi başarısız hissediyoruz biraz
olduğu kadar diyip kasmamal lazım bence...

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

ev,iş, çocuk zor yetişiyorum Hele bir temizlik yapıyoruz ki kızım 1 yaşında işbölümü yapıyoruz onla.Önden ben temizliyorum toparlıyorum arkadan o dağıtıyor :)) ayakkabılığı dağıtmalar,çekmeceleri boşaltmalar,her şeyi balkondan aşağı atmalar,odadan odaya eşya taşımalar :)) Olsun iyi ki var meleğim Sağlıklı olsun da bir gülüşü yeter.

ben de hepsini yaparken haftanın 4 günü okula gidip ders verip geliyor yine kızla ilgileniyor ve ev işi yemeğe devam ediyorum.hiç bitmiyor hiç...şimdi bir kızım daha olacak doğuma 1 hafta var ama ev işi yemek temizlik doktor randevusu,üstelik 4 yaşımdaki kkızımla beraber..şükür arabam var da..çok yorgunum çok...ömrümüz bitiyor hatunlar kendimizi paralamayaı bıraksak mı napsak tek çocukla herşey kolaymış meğerse:)) imza:geç anlayan bir kadın.
kolaylıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…