Bebek Beslenmesi bebegi saatlerce emen varmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
saatlerce emmiyor ama çok cabuk acıkıyor benim oğlan neredeyse saatte bir emiyor 5 -10 dk arası değişiyor,2 3 saat arası da mama veriyorum ,doymuyor velet :)

benimkiii sürekli emiyo ya geceleri 12 de bi baslıyoruz emmeye. uyur gibi oluyo 20 dk en fazla dalıyo. tekrardan emiyo.sabah 5e kadar böleyiz.5 te uyusa en fazla 5-6 saat kesintisiz uyuyo.uyanınca emiyo bi 2 saat daha uyuyoo.sonraki emmelerinde en fazla yarım saat uyuyoo her yarım satte emiyoruz.karnı doymuyo desem ayına göree kilosu cok iyi.çok fazla yoruluyorum evin işini yapmayı bırak kendime dahi bakamıyorum iice eriyip bittim

Benimkide saatlerce emiyo bi başlıyoruz en az 1 saat en fazla 2-3 saat emıyor. doymuyo dıye dusunup mama verıyorum mamadan sonrada emmek ıstıyor sanırım emzık gıbı kullanıyor benı. emzık verdım ama ıstemıyor

bebekler normalde 5-10 dakikada sütü bitiriyorlarmış.sadece bazı bebekler yavaş emdikleri için 20-30 dakika sürebiliyor.ama saatlerce emmeleri tamamen anne sıcaklığını bırakmak istemedikleri içindir.:))))
benim kızımda 5,5 aylık 5-10 dakika emiyor ilk zamanlar saat başı emiyordu.şimdi 3-4 saatte bir .geceleriyse daha uzun aç kalabiliyor..

walla benim kızımda bazen saatlerce emiyor.
uyusa bile cıkarmak istemiyor,ölece ikimiz de uyuyoruz.
arada bir çekmeye devam ediyor.
ben de emzik yerine kullanılanlardanım galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…