bebeği sarılık olanlar

teacherlife

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
256
190
18
kızlar bebeğim 2 günlük gözlerinin içi sarardı emziriyorum aslında , hastaneden dün çıktık bi sorun görmediler ama bugün gözlerinin içi sarardı boynuda sarı gibi geliyor emzirdikçe geçer mi acaba? salı günü doktor kontrolümüz var o zamana kadar beklesem mi yoksa götürsem mi doktora ilerlemeden

Kaç haftalık kaç kilo doğdu kaç saatlik tam şimdi? Ona göre sarılık sınırı hesaplanıyor

Senin kan grubun ne bir de

Çok güzel 48 saatini tamamlandıysa sınırı 15’tir, boynuna kadar sarı olması normal.

Meme başından aşağı göbeğe kadar indiyse dikkatli izlemekte fayda var. Gözleri sarı olması çok normal.

Şimdilik kontrolüne kadar bol bol emzir. Emmezse uyanmazsa aktifliği azalırsa birden sararırsa o zaman hemen götürürsün

ay teşekkür ederimm bide ilk bebeğim endişelendim baya saat başı emzirmeye çalışıcam sütüm var ama şakır şakır akmıyor buda beni gerdi birazcık

ay teşekkür ederimm bide ilk bebeğim endişelendim baya saat başı emzirmeye çalışıcam sütüm var ama şakır şakır akmıyor buda beni gerdi birazcık
Çiş sayısı çok önemli 5-6 kez açık sarı renkli yapıyorsa güzel doyuyordur

Bir de artık siyah-yeşil renkli mekonyum değil de anne sütü kakası dediğimiz sarıya dönmesi lazım kakasının

kakası biraz koyu yeşil siyah gibi çişide biraz koyu sarı geliyor

kakası biraz koyu yeşil siyah gibi çişide biraz koyu sarı geliyor
Anladım öyle olmaması gerekir ama daha çok küçük olduğu için senin sütün ancak artar.

Yakın takip et o zaman, birkaç gün enjektörle mama da verebilirsin, 12 kez 20 cc beslense yeter zaten. Sana tavsiyem biberon verme yoksa memeyi bırakır, 15 dakika emzirme sonrası 10-15 cc mama takviyesi ver.

Birkaç gün sonra zaten sütün şarıl şarıl gelmeye başlar

inşallah sütüm artar gerçekten çok istiyorum çünkü emiyor. ama bazen boş emiyo, hastanedeki ebeler mamaya şu an gerek yok demişti o yüzden vermedim henüz mama, tavsiye ettiğiniz mama var mı ebeler hipp kullanıyoruz verirsek eğer demişti ve mamayı şırıngayla mı vermeliyim

Önerdiğim bir mama yok açıkçası enjektörle besleme video bulursanız izleyin serçe parmakla emme refleksini tetikleyip yavaşça verebilirsiniz

Birkaç gün mama verirseniz de azaltarak kesin süt arttığında Mutlaka emzirme bittikten sonra verin

Sütü arttıran tek yol bol bol emzirmektir

tamam çok teşekkürler ederim

bebeğimi 14.9 ile yatırdık dün gece sınırda oldugu icin şu an durumu iyi şükür doktorumuz idrar yolu enfeksiyonu da sarılık yapmış olabilir dedi sonuçlarımızı bekliyoruzinşallah sağ sağlim çıkıcaz

Geçer canım merak etme bol bol emzir saatini bekleme.ama yinede götür tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…