Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karnımın çok altında vajinama yakın hissediyorum. Elleri ayakları orada olduğu için normalmiş. Çok aşağıda hissediyorum diye panik yapmıştım.Bebeği ters olanlar bebeğinizi nerenizde ne şekilde hissediyorsunuz bi anlatın nolur![]()
canim ben 24 haftalim bebegin hareketleri vajinaya yakindir..doktorum dedi dogru bebegin ayaklari suan ordadir dedi..cunku hareketleri hep asagida.Bebeği ters olanlar bebeğinizi nerenizde ne şekilde hissediyorsunuz bi anlatın nolur![]()
32 haftalığım şuan bebeğin kafası yukarıda yani makat geliş dedikleri şeyTers derken kafasi assadami cnm...birde kaç haftaliksin?
Kaç haftalıksın canım. Ben aşağıda değil göğsümün altında göbek deliğimin üstlerinde sert buruşlar hissediyorum 29 da ters demişti 32 oldum ama döndü mü bilmiyorumKarnımın çok altında vajinama yakın hissediyorum. Elleri ayakları orada olduğu için normalmiş. Çok aşağıda hissediyorum diye panik yapmıştım.
Benim altta değil işte yukarıda hissediyorum bebeğim döndü mü acaba diyorum kendi kendimecanim ben 24 haftalim bebegin hareketleri vajinaya yakindir..doktorum dedi dogru bebegin ayaklari suan ordadir dedi..cunku hareketleri hep asagida.
Daha Doğuma haftaların var canım dua et benim de tersti 34-35 lerde doktor sezeryan demişti çok şükür dua ve bazı hareketlerle 37.haftada döndü ve 41+1 de normal olarak doğdu prensesim şimdi 2 buçuk yaşında32 haftalığım şuan bebeğin kafası yukarıda yani makat geliş dedikleri şey
Ay Allah razı olsun inşlh benim kızımda inat etmez döner normal doğar sağlıkla. Ameliyat korkum var. Panik oluyorum . Dr dönmezse sezeryn dedi tansiyonum düştü bayıldım çıkıncaDaha Doğuma haftaların var canım dua et benim de tersti 34-35 lerde doktor sezeryan demişti çok şükür dua ve bazı hareketlerle 37.haftada döndü ve 41+1 de normal olarak doğdu prensesim şimdi 2 buçuk yaşında
Ben 25 haftalık oldum. Kafası göbek deliğimin üstündeymiş sırtı sol tarafımda ayakları ve elleri aşağıdaymış. Doktor elleri ayakları neredeyse orada hissedersin dedi ben çok aşağıda hissediyorumKaç haftalıksın canım. Ben aşağıda değil göğsümün altında göbek deliğimin üstlerinde sert buruşlar hissediyorum 29 da ters demişti 32 oldum ama döndü mü bilmiyorum
Benim kafası sol yandaydı. Üstte tabi. Geri kalan kısmından bahsetmedi DrBen 25 haftalık oldum. Kafası göbek deliğimin üstündeymiş sırtı sol tarafımda ayakları ve elleri aşağıdaymış. Doktor elleri ayakları neredeyse orada hissedersin dedi ben çok aşağıda hissediyorum
Canım döner daha o doktorum 36 ya kadar dönüyor diyordu32 haftalığım şuan bebeğin kafası yukarıda yani makat geliş dedikleri şey
dua et canım benim bebeğimde dönsünCanım döner daha o doktorum 36 ya kadar dönüyor diyordu
İnş döner canım merak etme daha zamanı var nasıl olsadua et canım benim bebeğimde dönsün
ay bide ben anlasam kafası nerde ayakları nerde. kist sorunum falan yok şükür ama neden dönmüyor bilmşyorum. bazen üst kısımda sert yumruk gibi bişey hissediyorum anlık sonra kayboluyor. onun yeride değişiyor ya sağda ya solda. ama üst taraflarda resmen ayak gibi gerdiriyor bu çocuk nasıl bi şekil aldı içerde bilmiorum :)Sağ tarafımfa hissediyordum ayakları soldaydı hiç dönmedi kistim varmış alanı daraltmış sonuç sezeryan ☺
Benim altta değil işte yukarıda hissediyorum bebeğim döndü mü acaba diyorum kendi kendime![]()
Üst tarafta ama üstte hafif sağda yumruk gibi bi sertlik oluyor zaman zaman kafası mı acaba diyorumYukarida hissediyorsan donmus olabilir.
Benim kafasi asagida ve tekmeleri ust karinda hissediyorum. Hatta gogsume digru bastiriyor :)
Üst tarafta ama üstte hafif sağda yumruk gibi bi sertlik oluyor zaman zaman kafası mı acaba diyorum![]()