• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği ters olanlar

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
Bebeği ters olanlar bebeğinizi nerenizde ne şekilde hissediyorsunuz bi anlatın nolur :(

Bebeği ters olanlar bebeğinizi nerenizde ne şekilde hissediyorsunuz bi anlatın nolur :KK43:
Karnımın çok altında vajinama yakın hissediyorum. Elleri ayakları orada olduğu için normalmiş. Çok aşağıda hissediyorum diye panik yapmıştım.

Karnımın çok altında vajinama yakın hissediyorum. Elleri ayakları orada olduğu için normalmiş. Çok aşağıda hissediyorum diye panik yapmıştım.
Kaç haftalıksın canım. Ben aşağıda değil göğsümün altında göbek deliğimin üstlerinde sert buruşlar hissediyorum 29 da ters demişti 32 oldum ama döndü mü bilmiyorum

canim ben 24 haftalim bebegin hareketleri vajinaya yakindir..doktorum dedi dogru bebegin ayaklari suan ordadir dedi..cunku hareketleri hep asagida.
Benim altta değil işte yukarıda hissediyorum bebeğim döndü mü acaba diyorum kendi kendime :(

32 haftalığım şuan bebeğin kafası yukarıda yani makat geliş dedikleri şey
Daha Doğuma haftaların var canım dua et benim de tersti 34-35 lerde doktor sezeryan demişti çok şükür dua ve bazı hareketlerle 37.haftada döndü ve 41+1 de normal olarak doğdu prensesim şimdi 2 buçuk yaşında

Daha Doğuma haftaların var canım dua et benim de tersti 34-35 lerde doktor sezeryan demişti çok şükür dua ve bazı hareketlerle 37.haftada döndü ve 41+1 de normal olarak doğdu prensesim şimdi 2 buçuk yaşında
Ay Allah razı olsun inşlh benim kızımda inat etmez döner normal doğar sağlıkla. Ameliyat korkum var. Panik oluyorum . Dr dönmezse sezeryn dedi tansiyonum düştü bayıldım çıkınca :(

Kaç haftalıksın canım. Ben aşağıda değil göğsümün altında göbek deliğimin üstlerinde sert buruşlar hissediyorum 29 da ters demişti 32 oldum ama döndü mü bilmiyorum
Ben 25 haftalık oldum. Kafası göbek deliğimin üstündeymiş sırtı sol tarafımda ayakları ve elleri aşağıdaymış. Doktor elleri ayakları neredeyse orada hissedersin dedi ben çok aşağıda hissediyorum

Ben 25 haftalık oldum. Kafası göbek deliğimin üstündeymiş sırtı sol tarafımda ayakları ve elleri aşağıdaymış. Doktor elleri ayakları neredeyse orada hissedersin dedi ben çok aşağıda hissediyorum
Benim kafası sol yandaydı. Üstte tabi. Geri kalan kısmından bahsetmedi Dr :-) şimdi göbek deliğimin üstünde vuruyor ama neresiyle vuruyor bilmiyorum hiç.

Sağ tarafımfa hissediyordum ayakları soldaydı hiç dönmedi kistim varmış alanı daraltmış sonuç sezeryan ☺

Sağ tarafımfa hissediyordum ayakları soldaydı hiç dönmedi kistim varmış alanı daraltmış sonuç sezeryan ☺
ay bide ben anlasam kafası nerde ayakları nerde. kist sorunum falan yok şükür ama neden dönmüyor bilmşyorum. bazen üst kısımda sert yumruk gibi bişey hissediyorum anlık sonra kayboluyor. onun yeride değişiyor ya sağda ya solda. ama üst taraflarda resmen ayak gibi gerdiriyor bu çocuk nasıl bi şekil aldı içerde bilmiorum :)

Kızlar idrar yaparken rahat mı yapıyorsunuz yoksa sıkışık damla damla mı

Back
X