Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim geç yumurtlama değil gerçi ama benim kadın doktorum 5000lerde karından, 1500lerde alttan kese görülür dedi. ben alttan istemediğim için mecbur 2-3 hafta 5000leri beklicem salı günü değerim 586ydı, yarın sabah kan vericem bakalım kaç çıkıcak. burda 1000lerde kesenin görüldüğünü yazanlar vardı onlarda sanırım alttan görülüyoru kastettiler daha çok.
5+1 de kese bile görünmemişti. 6+3 de kese ve kalp atişini gordü doktor. Ama duyulmuyor dedi daha kucuk 5 haftalik gozukuyor dedi. Simdi 28 haftaligim haftamla uyumlu cikariyor
benim geç yumurtlama değil gerçi ama benim kadın doktorum 5000lerde karından, 1500lerde alttan kese görülür dedi. ben alttan istemediğim için mecbur 2-3 hafta 5000leri beklicem salı günü değerim 586ydı, yarın sabah kan vericem bakalım kaç çıkıcak. burda 1000lerde kesenin görüldüğünü yazanlar vardı onlarda sanırım alttan görülüyoru kastettiler daha çok.