Bebeği ultrasonda görmek

Mystery264730

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
72
9
6
28
Merhaba arkadaşlar en geç bebeği ultrasonda ne zaman gördünüz geç döllenme olanlar tecrübesini veya bildiklerini duyduklarını paylaşabilir mi

6. Haftada gördük o da zar zor. Öyle sık sık kan falan da vermedim ben. Mümkün olduğunca geç gitmeye çalıştım. Geç yumurtlama bu arada benim.

benim geç yumurtlama değil gerçi ama benim kadın doktorum 5000lerde karından, 1500lerde alttan kese görülür dedi. ben alttan istemediğim için mecbur 2-3 hafta 5000leri beklicem salı günü değerim 586ydı, yarın sabah kan vericem bakalım kaç çıkıcak. burda 1000lerde kesenin görüldüğünü yazanlar vardı onlarda sanırım alttan görülüyoru kastettiler daha çok.

5+1 de kese bile görünmemişti. 6+3 de kese ve kalp atişini gordü doktor. Ama duyulmuyor dedi daha kucuk 5 haftalik gozukuyor dedi. Simdi 28 haftaligim haftamla uyumlu cikariyor

Of bana salı gel alttan bakalım keseyi erken görmek daha iyi dedi halbuki cuma gitsem karından görünür ya hiç gidesim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…