BEBEĞİ YADA ÇOCUĞU HİPERAKTİF OLAN VAR MI LÜTFEN YARDIM

diZzYy00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
405
108
103
35
Merhaba arkadaşlar
10 aylık kızım var bir çok hastalıkla boğuşuyoruz bir kere atak geçirdiği için eeg çekilmişti ve sonucunda korktuğumuz başka hastalıklar değil hiperaktif çıktı
Tabi başka hastanede o eeg kabul edilmedi o ayrı bi konu
Ben kızımı hiç bir şekilde uyutamıyorum
Bütün günü 3-4 saatlik uykuyla geçiriyor
Zaten devamlı kıpır kıpır bebek arabası otomobile kesinlikle binemiyor
Ben nasıl baş edebilirim
Başından böyle bişe geçen var mı acaba

Valla çok sıkıntılı bi durum sanırım. Ust komşumu çok seviyorum benle yaşıt ve kafa dengi bi bayan ama gel gorki 6 yaşındaki oğlu aşırı hiperaktif ve aşırı yaramaz. Sırf oğlundan duyduğum rahatsızlık sebebiyle komşumla tum ilişkimi kestim... Rabbim sizede yardım etsin bi çaresi var mı bu durumun hiç bilmiyorum.

Valla çok sıkıntılı bi durum sanırım. Ust komşumu çok seviyorum benle yaşıt ve kafa dengi bi bayan ama gel gorki 6 yaşındaki oğlu aşırı hiperaktif ve aşırı yaramaz. Sırf oğlundan duyduğum rahatsızlık sebebiyle komşumla tum ilişkimi kestim... Rabbim sizede yardım etsin bi çaresi var mı bu durumun hiç bilmiyorum.
Amiiiinnn ya ne yediğimi içtiğimi uykumu hiç bişey bilmiyorum düzenin bile kalmadı peşinden koşmaktan

sabah uyandığımızda dilinin yarısından aşağı mosmordu hatta siyaha dönüktü
Ara ara uykusunda kasılmalar sıçramalar da oluyor
Bunun hiperaktivite ile ilgisi var mıymış? Dr nasıl bir açıklama getiriyo bu dil morarmasına ve uyku durumuna, ben olsam başka bi doktora götürürdüm, geçmiş olsun

Bunun hiperaktivite ile ilgisi var mıymış? Dr nasıl bir açıklama getiriyo bu dil morarmasına ve uyku durumuna, ben olsam başka bi doktora götürürdüm, geçmiş olsun
Evet bende başka doktora götürdüm yeniden perşembe günü eeg çekilcek o eeg ye baktı kabul etmedi öbür doktor bebeklikteki olan sıçramalr sizde uzun sürmüş kalmış dedi sadece dil morarmasına bi açıklama yapmadı eegniz temiz sadece beyni çok hızlı çalışıyor dedi bende pek güvenemedim aslında

Dil morarmasına dolaşım bozukluğu veya alerjik reaksiyon diyo doktor sitesi
Bence hiperaktivite olmayabilir. Basit bi alerjik durum da olabilir uykuda hareketleri vücud reaksiyonu da olabilir , umarım ciddi hiçbişeyi yoktur

Dil morarmasına dolaşım bozukluğu veya alerjik reaksiyon diyo doktor sitesi
Bence hiperaktivite olmayabilir. Basit bi alerjik durum da olabilir uykuda hareketleri vücud reaksiyonu da olabilir , umarım ciddi hiçbişeyi yoktur
Alerji doktorumuz o şekilde iken gördü muayene etti alerji den değil dedi kan pıhtılaşmasına da bakıldı temiz çıktı sadece özel mama ile besliyorum

10 aylık bir bebeğe hiperaktivite tanısı nasıl konuldu ben anlayamadım açıkçası. Halk arasında çok yaramaz olan her çocuğa bu etiketi veriyoruz ama öyle değil. Hele ki sizinki çok çok küçük bir bebek. Tanı için fazlaca erken sanki.

10 aylık bir bebeğe hiperaktivite tanısı nasıl konuldu ben anlayamadım açıkçası. Halk arasında çok yaramaz olan her çocuğa bu etiketi veriyoruz ama öyle değil. Hele ki sizinki çok çok küçük bir bebek. Tanı için fazlaca erken sanki.
Yazdım ama bida yazayım EEG sonucuna göre söylenmiş bişe kendi kendimize tanı koymadık

Canım onun epilepsisi var gerçekten zor bir durum annesi ağlatmamak için elinden geleni yapıyor :-(
Bizde de şüpheler en çok o yönde benim ablamda da var cnm ilk eeg de bişe çıkmadı ama inşallah ikinciside temiz çıkar

Back
X