Bebek Beslenmesi Bebeğim 1 yaşında 4kg:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

lovesyu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
10
1
6
31
merhabalar,

Bebeğim şuan 1 yaşında ve 4kg. Bir türlü kilo aldıramıyoruz. Aynı durumda olanlar var mıdır?

4 kilo doğru mu yazdın acaba? Çünkü çok az. Zaten 3 kilo doğmuyor mu bebekler? Erken mi doğdu?

Çocuğu adam gibi bir doktora götürün beslemiyor musunuz çok kötü çocuk nasıl yaşıyor oyle

Nasil yani 1 yaşında 4 kg hayatım Allah yardımcın olsun yemeyen bebek çok zor gerçekten sende çok yıpranmissindir üniversite hastanelerine git mutlaka inşallah yardımcı olurlar inşallah en kısa zamanda düzelir :KK200:

Nasil yani 1 yaşında 4 kg hayatım Allah yardımcın olsun yemeyen bebek çok zor gerçekten sende çok yıpranmissindir üniversite hastanelerine git mutlaka inşallah yardımcı olurlar inşallah en kısa zamanda düzelir :KK200:
Bence bir anormallik var bu işte taş catlasın 7 8 kilo dese belki ama 1 yaşında 4 kilo ne demek

Hic dr a goturmuyor musunuz ? Dr lar ne diyo . Durumun anormal oldugu oldug ama bir .Neden soyluyorlar mi? Universite hastanesine goturmeyi denediniz mi?

Bence siz iyi bir doktara götürün bütün tahlil tetkikleri yapılsın en azında devletın odedığı raporlu mamalarda yazar
Benim kızımda 1 yaşında 9 kilo (37+5 dogum yaptım 3.665 kg doğdu ) ihmal etmeyin ciddi bir sağlık sorunu olabilir Allah korusun

Çölyak olabilir, Besin alerjisi olabilir, arkadaşımın bebeğinde çıkmıştı, yumurta ve yoğurda, anne yese bile sütle bebeği etkiliyordu, o yüzden hem annenin hem de ek gıdaya başlayınca bebeğin beslenmesi için özel bir program oluşturulmuştu da kilo almaya başlamıştı.

iştahsız diyip geçmeyin altına bir sebep olmalı

Çölyak olabilir, Besin alerjisi olabilir, arkadaşımın bebeğinde çıkmıştı, yumurta ve yoğurda, anne yese bile sütle bebeği etkiliyordu, o yüzden hem annenin hem de ek gıdaya başlayınca bebeğin beslenmesi için özel bir program oluşturulmuştu da kilo almaya başlamıştı.

iştahsız diyip geçmeyin altına bir sebep olmalı
Evet benim bebeğimde de alerjiden şüphelendi doktor ben de süt ürünlerini ve yumurtayı kestim. Bizim kilo sorunumuz olmadı pek son ay kilo alamadı sadece. Kakasında kan olduğu için alerji dedi doktor diğer tahliller ultrasonlar normal olduğu için. Sizin arkadaşınız kilo şikayetiyle mi anlamıştı yoksa onda da kan durumu var mıydı ? Şükür şimdi ek gıdaya başladık da kilosunu almaya devam eder inşallah.

merhabalar,

Bebeğim şuan 1 yaşında ve 4kg. Bir türlü kilo aldıramıyoruz. Aynı durumda olanlar var mıdır?
Bir daha yazmamışsınız ama inşallah yolundadır her şey. Eğer durum devam ediyorsa içinizi çok karartmayın ama ihmal de etmeyin tabi . Zaten etmiyorsunuzdur :) ek gıda mama falan işe yaramadı mı ? Doktorlar ne diyor ?

Meraba arkadaslar evet bebegim suan 13bucuk aylık ve 4.150gram cok yavas kilo alıyor çünkü benim yavrum sağlıklı bir bebek olarak dogmadı bir çok sağlık sorunu mevcut,cerrahpaşa hastanesinde takip altında devletin verdiği mamalardan da bahsetmişsiniz zaten o özel mama kullanıyoruz buna ramen kilo almıyor yavrucuğum,kalp hastası 7aylıkken anjio oldu ,bakamıyormussunuz gibi seyler söylendi emin olun benden daha fazla yavrunuzla uğrasmıyorsunuzdur ve bunların dışsında benm kızım sendromik özel bir bebek ... ek gıdayı sormuşsunuz ek gıda da alıyoruz bu sekilde hersey takipli devam ediyor

Allah şifa versin canım. Hiç bir anne çocuğu açken rahat rahat oturmaz . Sen takılma bakamıyorsun diyenlere. Sana da Allah sabır ve güç versin.

Meraba arkadaslar evet bebegim suan 13bucuk aylık ve 4.150gram cok yavas kilo alıyor çünkü benim yavrum sağlıklı bir bebek olarak dogmadı bir çok sağlık sorunu mevcut,cerrahpaşa hastanesinde takip altında devletin verdiği mamalardan da bahsetmişsiniz zaten o özel mama kullanıyoruz buna ramen kilo almıyor yavrucuğum,kalp hastası 7aylıkken anjio oldu ,bakamıyormussunuz gibi seyler söylendi emin olun benden daha fazla yavrunuzla uğrasmıyorsunuzdur ve bunların dışsında benm kızım sendromik özel bir bebek ... ek gıdayı sormuşsunuz ek gıda da alıyoruz bu sekilde hersey takipli devam ediyor
Ee bunları konunuzu açarken yazsaydınız tepki almazdınız.
Takipte ve doktoru bu durumu normal karşılıyorsa üzülmeyin.

Back
X