• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim 16 aylık ve hala uyumuyor

gamzeozknn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2025
4
0
1
25
Bebeğim 16 aylık oldu ve hala geceleri ağlayarak uyanıyor. Sabaha kadar asla deliksiz uyumuyor lütfen bana akıl verin ne yapmalıyım

Söylediğiniz her şeyi yapıyorum aslında uyuması için bütün ortamı ona göre hazırlıyorum buna rağmen böyle ben artık başka ne yapacağımı bilemiyorum

son çare o olacak gibi aksi taktirde ben çıldırmak üzereyim 🤦🏻‍♀️
Canım bana da doktor 18 aylıkken filan verdi. Düzene oturunca bırakırsın demişti . Ben bu aralar bırakmayı deniyorum. Ama öncelikle senin tüm dış etkenleri elemen lazim. Hastalık,diş, varsa o aylarda atak haftası, ayrılık kaygısı vb

Benim kızda 18 aylık oldu her gece uyanıp salona geçip orada uyumak istiyor, yatağına veya yanıma yatırmak istesem çığlık kıyamet kopuyor bende şaştım artık

Benim kizim da 16 aylik uykusu bastan beri beni asiri zorladi daha hic sabaha kadar uyumadik. Cok kıskanıyorum ne yalan soyliyim oğlen 2 saat uyuyup gece kalkmayanlari. Sabah da 6 da kalkiyor

Benimkisi 27 aylık o bile deliksiz uyumuyo bacım, Allah hepimize selamet versin🥲 İnşallah biran önce düzene girer🙏🏻

Back
X