• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim 2. Aya girdi kolik oldu

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
106
-11
16
23
Sürekli ağlıyor uykusu gelince ağlıyor zor uyutuyorum ağlayarak uyuyor boğazı yırtılıyor resmen gazı çok arttı ve kaç gündür kaka yapmıyor 3 gündür yapmıyor bi çay kaşığı zeytinyağ ver diyo çoğu kişi sizce verimmi gaz damlası falan kullanmıyorum önerdiğiniz marka varmı ilk ay bebeğim böle dildi oyüzden damla kullanmadım ama son bi haftadır değişti bbebeğim

bizim bebiş de kolik ve gazlıydı. biz doktorun önerisiyle günde 4 kez 6 saat aralıkla sab simblex verdik. ama saatini gecirmemeniz lazım yoksa işe yaramaz. 3.ayda gaz sorunu geçti.

ek olarak benim de oğlum 2.ayda çok huzursuzdu. sadece göğsümde uyuyordu bir ara onun dısında sürekli ağlıyordu. 2.5 ayda bir anda sakinleşti hatta gece 6 saate kadar deliksiz uyumaya basladı

Sürekli ağlıyor uykusu gelince ağlıyor zor uyutuyorum ağlayarak uyuyor boğazı yırtılıyor resmen gazı çok arttı ve kaç gündür kaka yapmıyor 3 gündür yapmıyor bi çay kaşığı zeytinyağ ver diyo çoğu kişi sizce verimmi gaz damlası falan kullanmıyorum önerdiğiniz marka varmı ilk ay bebeğim böle dildi oyüzden damla kullanmadım ama son bi haftadır değişti bbebeğim
Zeytinyağı vermenin bir zararı yok. Kaliteli asiti çok yüksek olmayan bir zyağı verebilirsiniz. Gaz için doktorumuz önermişti bize de zeytinyağını. Nurse harveys bence sab simplexden daha faydalı. Biz sab simplexi günde 1 kullandık dr öyle demişti bir fayda görmedim. Nurse harveysi eczaneden aldım doktora sormadım trendyolda yorumları iyiydi. Eczacımız günde 2 kere 4-5 damla dedi. Ben sabah akşam damlalığına ne kadar çekebilirsem o kadar veriyorum. Çünkü bizimki tadını beğenmediği için yarısını yutmuyor ziyan oluyor. Önemli olan düzenli verebilmek. Bin km yol gidip geldiğimiz için ben aksattım ve son günlerde acısını çok çekiyorum siz aksatmayın.

Atak döneminde olabilir. Kolik günde en az 3 saat haftada 3 gün sakinleştirilemeyen ağlamalara deniyor. Bir de sadece anne sütü alıyorsa 3 gün kaka yapmayabilir normal. Gaz damlasında da her damla her çocuğa yaramıyor. Mesela sab simblex bizim bebeye yaramadı 2 günümüz krizlerle geçti.
Bence 8. Hafta atağını yaşıyorsunuz. Biz atak haftası çareyi ılık duş, bebe yağıyla masaj ve su sesi açmakta bulmuştuk.

Back
X