Bebeğim 22 aylık oldu. Hala geceleri uyanıyor. İmdat

Keskinoglu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2022
71
30
18
Merhabalar arkadaşlar. Bebeğim 10 nisanda 22 aylık olucak. 3 ay önce emzirmeyi bıraktım. Hala geceleri uyanıyor ağlıyor. Ayağımda sallıyorum öyle uyuyor. Gece uykusuna ilk geçişte beşiğine yatıyorum gece ağlayınca yanıma alıyorum sabaha kadar beraber uyuyoruz. Sanırım alışkanlık oldu nasıl bırakıcaz hiç cesaret edemiyorum. Çalışıyorum aynı zamanda. 😔

26. Aydan sesleniyorum. Daha yeni gece uyanma sayisi 7-8 den 2-3 lere dustu. Kolay gelsin, saglikla buyusun annesi.

Bi arkadaşım ben hamileyken kendi çocuğu için 17 aylıkken ilk kez kesintisiz uyumuştu demişti vaaayy nasıl dayanmış 17 ay çok uzun demiştim. Ben 22 diyorum siz 26 diyorsunuz 🥹 ne zaman kesintisiz uyuyacaklarını da bilmiyoruz. Her çocuk farklı demek ki. İnşallah hepimizin evlatları sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyüsünler 🥰 bol uyjulu gecelerimiz olsun

Merhabalar arkadaşlar. Bebeğim 10 nisanda 22 aylık olucak. 3 ay önce emzirmeyi bıraktım. Hala geceleri uyanıyor ağlıyor. Ayağımda sallıyorum öyle uyuyor. Gece uykusuna ilk geçişte beşiğine yatıyorum gece ağlayınca yanıma alıyorum sabaha kadar beraber uyuyoruz. Sanırım alışkanlık oldu nasıl bırakıcaz hiç cesaret edemiyorum. Çalışıyorum aynı zamanda. 😔
Oğlum 3 yaşına girecek hala en az Bi kez uyanıyor 😂 ama su içip tekrar uykuya geçiyor. Yani biraz daha var gibi size 🫣

Back
X