Bebeğim 3,5 aylık oturması ile soru sorucakdım?

Ates49

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
2
0
1
39
bebeğim 3,5 aylık ve yattığı yerden ayağa kalmak istiyor bende arada 5 dakka yanına yastık desteğyle oturturuyoruma sizce yanlışmı oturtmam nezaman oturtmalıyım bebeğimi ?

bebeğim 3,5 aylık ve yattığı yerden ayağa kalmak istiyor bende arada 5 dakka yanına yastık desteğyle oturturuyoruma sizce yanlışmı oturtmam nezaman oturtmalıyım bebeğimi ?
Merhaba,

bence daha çok erken, benim oğlum da 3.5 aylık daha kucağımda bile doğru düzgün duramıyor oturtmak için çok erken

benim oğlum yatmayı hiç sevmedi. daha 3 aylıkken başladık kucakta tutmaya. tabii 15 dakika kucaktaysa yarım saat yatırmaya çalışıyorduk.doktorumuz sorun olmaz ,hiperaktif çocuk olacak demişti.10 aylıkken de yürüdü zaten aceleci taze :)

merhaba öncelikle sağlıcakla huzurla büyütün meleğinizi ... Aynı durum bizde de mevcuttu kızım 3 buçuk aylıkken yattığı yerden kafasını kaldırırdı hayatta yatıramazdım gören şaşırırdı çevremde herkes aman oturtma derdi tabi bende bizim gibi 90 derece oturtmazdım ama yarı oturur halde durdu hep sıpa doktorumuz hiç bi sakıncası olmadığını bebeğin zaten bizi yönlendirdiğini söyledi merak etme bebek hazır olmasa vücudu bunu yapmaz zaten . Dediğim gibi kızımda öyleydi şimdi 5 yaşında hiç bi sıkıntı olmadı aksine artıları oldu desteksiz 5 aylıkken oturdu .

3,5 aylık ve oturtmaktan bahsedıyosun. Ne bu acele ?

Bebeginizi gule gule buyutun insallah. 3bucuk ay oturmak icin erken ama bebegin kendini hazir hissetmesi diye de bi durum var tabi. Kendisi kalkabiliyosa masallah. Bnm oglumda 4aylikken baya oturmaya yakin duruyodu. Kendi kendini kaldirabiliyodu. Doktor siz mudahele etmeyin kendi ne yapabiliyosa yapsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…