Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğim 4 aylığa yakın. yer besikleri vardır ya sallanan bi mutfaktayken çığlık sesi geldi gittiğimizde yüzüstü yerdeydi çok korktum. Sizce bir şey olmusmudur? Eşim kollarını bacaklarını kontrol etti bebeğim hemen sustu zaten şuan oyun oynuyor bir sey olmmıştır dimi
Siz onun bu kadar kucuk oldugu icin kusmasindan ayrim yapamazsiniz
Benc doktoruyla irtibata gecin cunki gercekten cok kucuk tamam oyle 6 aylik filan olunca hepsi dusuyor ama bu bebek cok kucuk
Bisey olmamistiir bence rahat ol
ama bi tuhaflik sezerssn doktora kos
benimde basima benzer gelmisti dusmemisti ama yuzustu donmustu ben mutfaktaiken giki da cikmiyo cocugun bir panik olmustum sorma...aha gitti cocuk nefesizlikten diye gecti icimden bi an :) hayatimda boyle titredigimi hatirlamiyorum...benim en korktugum seydi doner de farketmem diye...
simdi o köşe senin bu kosw benim yuvarlaniyor odada
Bisey olmamistiir bence rahat ol
ama bi tuhaflik sezerssn doktora kos
benimde basima benzer gelmisti dusmemisti ama yuzustu donmustu ben mutfaktaiken giki da cikmiyo cocugun bir panik olmustum sorma...aha gitti cocuk nefesizlikten diye gecti icimden bi an :) hayatimda boyle titredigimi hatirlamiyorum...benim en korktugum seydi doner de farketmem diye...
simdi o köşe senin bu kosw benim yuvarlaniyor odada
Bebeğim 4 aylığa yakın. yer besikleri vardır ya sallanan bi mutfaktayken çığlık sesi geldi gittiğimizde yüzüstü yerdeydi çok korktum. Sizce bir şey olmusmudur? Eşim kollarını bacaklarını kontrol etti bebeğim hemen sustu zaten şuan oyun oynuyor bir sey olmmıştır dimi