Bebek Beslenmesi bebeğim 4 aylık ve düştü beşikten :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Mrb kk

Bebeğim 4 aylığa yakın. yer besikleri vardır ya sallanan bi mutfaktayken çığlık sesi geldi gittiğimizde yüzüstü yerdeydi çok korktum. Sizce bir şey olmusmudur? Eşim kollarını bacaklarını kontrol etti bebeğim hemen sustu zaten şuan oyun oynuyor bir sey olmmıştır dimi

2-3 saat uyutmayin bide kusmasin dikkat edin. Neresini çarptığı da önemli

Takla atmış öyle dusmus dut içti kustu ama bebeğim zaten normalde de çok kusuyor suan iyi gibi rabbim korusun

Siz onun bu kadar kucuk oldugu icin kusmasindan ayrim yapamazsiniz
Benc doktoruyla irtibata gecin cunki gercekten cok kucuk tamam oyle 6 aylik filan olunca hepsi dusuyor ama bu bebek cok kucuk

Bisey olmamistiir bence rahat ol
ama bi tuhaflik sezerssn doktora kos

benimde basima benzer gelmisti dusmemisti ama yuzustu donmustu ben mutfaktaiken giki da cikmiyo cocugun bir panik olmustum sorma...aha gitti cocuk nefesizlikten diye gecti icimden bi an :) hayatimda boyle titredigimi hatirlamiyorum...benim en korktugum seydi doner de farketmem diye...
simdi o köşe senin bu kosw benim yuvarlaniyor odada

Ayyyyyyy ne tatli Allah bağışlasinnn. İnş bende o günleri gorurum

gıdın bır doktora gosterın
bır yerınde cızık vs yok dıye gecıstırmeyın

olmamıştır merak etme benimkiler deflarca düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…