Bebeğim 4 gün hastanede kaldı biberona alıştı, meme reddi yaşıyoruz. Nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz:(

Spagetti Bolonezz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
787
1.199
43
33
Doğum sonrası hastanede kuvezde kaldı ve biberonla beslenmek zorunda kaldi bebeğim. Çıktığı ilk gün emdi memeyi ancak bir gün sürdü. İki gündür asla almıyor, sadece biberon ve emzik alıyor.
Bu sorunu yaşamış ve çözüme ulaşan var mı lütfen yardım eder misiniz?

6 gün kaldı hastanede oglum sonra eve geldigi zaman biberona azıcık mama yapıyordum tam agzına alıcak gibi oldugunda meme veriyordum böyle böyle alıştı memeye sonradan hiç biberon almadı onun dışında dönem dönem meme reddi oluyor emzirmek zorlaşıyor ayakta gezerek emzirdim öyle emiyordu bide süt yeterli geliyor mu emerken bebegi rahatsız eden bişey var mı emin olmanız lazım belki ondan da redediyor olabilir

Kullandiginiz biberonun akışı çok mu fazlaydı?
Surekli sürekli deneyin
Ben hem biberon hem emzirme şeklinde ilerledim sorun yaşamadım ama insan emzirmeyi de bilmiyor once

Emzirme sondasi ile tekrar alışana kadar deneyin..yada silikon göğüs ucu

biberon ve emziği çöpe atın. sorun bunlar
finger feeding ya da dikkatlice cup feeding yapabilirsiniz. aynı şekilde dikkatli olarak enjektörle de besleyebilirsiniz.
ama bunları yaparken bebeğin ağzına hızlıca akıtmayın

Kullandiginiz biberonun akışı çok mu fazlaydı?
Surekli sürekli deneyin
Ben hem biberon hem emzirme şeklinde ilerledim sorun yaşamadım ama insan emzirmeyi de bilmiyor once

Emzirme sondasi ile tekrar alışana kadar deneyin..yada silikon göğüs ucu

Pzt emzirme danışmanı ile görüştüm, çok şükür şuan kendim emzirebiliyorum. Unuttuk biberonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…