Bebeğim 5,buçuk aylık..

Beratmm

Beratim.
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
341
81
43
Bebeğim 5buçuk aylık ve merak ettiğim şey bebekler ne zaman anneyi babayi ayirt eder .baskalarindan anneye atilma durumları felan. ?
teşekkürler..

dogustan. ayirt eder canim kokundan taniyor o seni. cok dile getiremesede anne babayi bilir. ben lohusayken oglenleri annemlerde uyurdum aglamaya basladi mi teselli olmazdi, benim kucagima geldi mi aninda susardi. Ayrica evin icinde devamli beni takip ederdi ama babayi veya baskasini takip etmezdi.

bebegin sana cok fazla yakin durmadigini dusunuyorsan bu iliskinizede bagli. Benim kizima mesela annem bakiyor. ona cok ilgi gosteriyor seviyor. ben giderken hic pesime dusmez bazen benden fazla ilgi gosterir anneme ama bir yeri acidi mi ben varsam orda o zaman beni tercih ediyor. Baskalarini cok sever cocuklar anneden skilabilir degisiklik istiyorlar veya anneanne babaanne herseye izin verdigi icin gonlu hos oluyor ama bir yeri agridi mi yinede annede teselli buluyorlar

Bebeğim 5buçuk aylık ve merak ettiğim şey bebekler ne zaman anneyi babayi ayirt eder .baskalarindan anneye atilma durumları felan. ?
teşekkürler..
Kizim gozleriyle beni 2aylikken takip ederdi.evdeki kisileri tanima 4-5 aylikken oluuor.tanimadigi insani gorunce aglar.kucaga atilma ise 6.5 aylikken yapmaya basladi kizim.cocuklar farklidir tabi.sevgiler:)))

Back
X