6,5 aylık benim bebeğimde ağzına almaz ayaklarını ki böyle bi talebim de yok bence sıkıntı yapma kuzum daha küçükArkadaşlar bebeğim 7 aylık oldu bugün. Bacakları üstüne koyunca sağa sola kayıyor düz durmuyor yürüteçte de yürümüyor. Ayrıca düz yatırınca ayaklarını çok az oynuyor kaldırıp eliyle ağzına sokmuyor. Sizin bebeğiniz sürekli ağzına alıyor muydu ayağını ve kaç aylıkken dimdik durdu ayakta?
Örümcek değil canım yürüteç farklı. Yürüme arkadaşı diye geçiyor eliyle tutuyor sadece. Ayağıyla sürekli oynuyor mu? Benim bi ara oynadı ama simdi hiç ellemiyor ben tutturmaya çalısıyorum turmuyo ittiriyor4 aylıkken ağzına sokmaya başladı ayaklarını. 8,5 aylık şu an. Ayakta duramıyor henüz. Her bebeğin gelişimi farklı. Bunlar kıstas değil. Bir de yürüteç önermiyorlar
Oynuyor ama bu gelişimsel bir basamak değil ki neden buna takıldınız? İlla oynamak zorunda değil ayaklarıyla. İlgisi çekmiyor belki deÖrümcek değil canım yürüteç farklı. Yürüme arkadaşı diye geçiyor eliyle tutuyor sadece. Ayağıyla sürekli oynuyor mu? Benim bi ara oynadı ama simdi hiç ellemiyor ben tutturmaya çalısıyorum turmuyo ittiriyor
Ay inşallah öyledir. Fizyoterapistler hareketlerini incelerken onu da dikkate alıyorlar o yüzden taktım :)Oynuyor ama bu gelişimsel bir basamak değil ki neden buna takıldınız? İlla oynamak zorunda değil ayaklarıyla. İlgisi çekmiyor belki de
Yürüteç dediğim yürüme arkadaşı örümcek değil de :)Altıncı ayımız bitecek ama ayağını hiç ağzına almadı, bunun eksikliğini de hissetmedim açıkçası.
Olmazsa olmaz bir durum değil, öyle olsa doktorumuz kontrollerde uyarırdı diye düşünüyorum, sıkıntı etmeyin.
Fakat arkadaşların söylediği gibi yürüteç işine hiç girmeyin derim.
Daha çok küçük bence her bebegin kas gelişimi ayni degil ki kimi bebek 9 aylik yürüme telasina giriyor kimisi 1.5 yasinda gelisiminde bi sorun yoksa sizde sorun etmeyin bence daha çok kucukArkadaşlar bebeğim 7 aylık oldu bugün. Bacakları üstüne koyunca sağa sola kayıyor düz durmuyor yürüteçte de yürümüyor. Ayrıca düz yatırınca ayaklarını çok az oynuyor kaldırıp eliyle ağzına sokmuyor. Sizin bebeğiniz sürekli ağzına alıyor muydu ayağını ve kaç aylıkken dimdik durdu ayakta?
Bencede..7 aylikmis daha çok küçük .Daha çok küçük bence her bebegin kas gelişimi ayni degil ki kimi bebek 9 aylik yürüme telasina giriyor kimisi 1.5 yasinda gelisiminde bi sorun yoksa sizde sorun etmeyin bence daha çok kucuk
Daha minik bebeğin cnm her cocuk farklı gelişimi zamanla olur herşey sıkıntı etmeyin sağlıkla büyüt bebeğiniArkadaşlar bebeğim 7 aylık oldu bugün. Bacakları üstüne koyunca sağa sola kayıyor düz durmuyor yürüteçte de yürümüyor. Ayrıca düz yatırınca ayaklarını çok az oynuyor kaldırıp eliyle ağzına sokmuyor. Sizin bebeğiniz sürekli ağzına alıyor muydu ayağını ve kaç aylıkken dimdik durdu ayakta?
Yedi aylık bebeğin dimdik ayakta durması mucize olmaz mıArkadaşlar bebeğim 7 aylık oldu bugün. Bacakları üstüne koyunca sağa sola kayıyor düz durmuyor yürüteçte de yürümüyor. Ayrıca düz yatırınca ayaklarını çok az oynuyor kaldırıp eliyle ağzına sokmuyor. Sizin bebeğiniz sürekli ağzına alıyor muydu ayağını ve kaç aylıkken dimdik durdu ayakta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?