Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım 1 yaşında 8 tane dişi var arkadaşımın bebeği benim bebeğimden 10 gün küçük sadece onun da 2 dişi var diş genetiğe bağlı birazMerhaba 8 aylık bebişimin henüz dişi yok yolda da görünmüyorsizin bebişlerin kaç aylıkken çıktı dişi ?
Yaa öyle sanırım 1 yaşına 2 diş çıkarsın o da yeterBenim kızım 1 yaşında 8 tane dişi var arkadaşımın bebeği benim bebeğimden 10 gün küçük sadece onun da 2 dişi var diş genetiğe bağlı biraz
Kullanıcı adınız çok güzel bu aradaBenim kızım 1 yaşında 8 tane dişi var arkadaşımın bebeği benim bebeğimden 10 gün küçük sadece onun da 2 dişi var diş genetiğe bağlı biraz
Bende 8 9 aylıkken çıkarmışım sanırım bana çekmişOlabilir diş genetiğe bağlı bir durum. Benim bebeğim 6 aylıkken çıkarttı ilk ikisini. 7-8 aylıkken diğer ikisi çıktı. Şuan diş yok gelen 10,5 aylık
İkiz mi bebişlerGeç çıkan diş sağlam olur derlervalla bende geç çıkarsınlar istiyorum ikizler çok korkuyorum ısırıp duracaklar emerken die
![]()
Benim oğlum 9 aylık oldu alt dişleri yeni çıkardı 1 yaş olunca üst iki dişi çıkardı sonrası diğerlerini çıkardı zamnla ama çok zor bir süreçtiMerhaba 8 aylık bebişimin henüz dişi yok yolda da görünmüyorsizin bebişlerin kaç aylıkken çıktı dişi ?
Anaa bu fikri hıc dusunmemıstım tutarlarmı ki uzun süreden sonra o uçlarıİkiz mi bebişlersilikon göğüs ucu kullanırsınız o zaman bende dişten sonra nasıl emziriliyor anlamadım hiç
Benim de ikizim varAnaa bu fikri hıc dusunmemıstım tutarlarmı ki uzun süreden sonra o uçları
Evet ikizler
Hala çıkarmadı mı dişi benimki hala anne sütü alıyorBenim oğlum 8 aylıkken bıraktı anne sütünü
Bende diş çıkmasını bekliyorum.
Şuan 11 aylık oldu.
Bende alayım evde bulunsun :) kaç yaşında ikizlerinBenim de ikizim varbazen tutan oluyor
Yok benim tek çocuk benim kendimin ikizi var benden bi tane daha var yaniBende alayım evde bulunsun :) kaç yaşında ikizlerin
Hala çıkarmadı mı dişi benimki hala anne sütü alıyor
Ikiside 11 aylikken ilk dislerini cikardi benimkilerinMerhaba 8 aylık bebişimin henüz dişi yok yolda da görünmüyorsizin bebişlerin kaç aylıkken çıktı dişi ?
Hahaha bende sen doğurdun sandımYok benim tek çocuk benim kendimin ikizi var benden bi tane daha var yani![]()
Kız erkek ?Hahaha bende sen doğurdun sandımsiz büyümüş kocaman olmuşsunuz benim ikizler bugün 40 ı cıkardı