Bebek Beslenmesi bebegim acaba doyuyormu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

betty222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
76
18
88
35
merhaba arkadaşlar 39 günlük bebegim var drum 2 saate bir önce yarim saat emzirip daha sonra mama ver dedi bende dediğini uygulayarak önce yarım saat emzirip daha sonra 30 cc mama veriyorum sizce çok fazla olmuyormu kafam çok karışık bilgilerinizi paylasirmisiniz

Top top kaka yapıyorsa doymuyordur. Cıvık kaka yapıyorsa doyuyordur

top top derken nasıl yani oğlumun civik bir kaka içind e top top kakasi var öylemi yoksa sadece top top kakadanmi bahsediyorsunuz

Sadece top top kabız gibi hani. 39 günlük bebek genelde sarı cıvık kaka yapar bi de çiş de önemli çok çiş yapıyosa da doyuyodur. Saat bekleme emzirmek için her ağladığında ver emsin. Bi de sarılık olmaması için daha sık emzr 2 saatten daha sık

evet sari kakasi ve asiri cis yapıyor mama con fazla gelmiyordur inşalalh bazen mamadan önce emziriyorum uyuyor sonra mama veriyorum ama inşalalh oda fazla gelmiyordur

Canım mama verme bir süre her istediğinde emzir sütün iyice artsın sonra da artık 3 saatte bir emzirmeye başlarsın ben yurt dışındayım ve doktorum üç saatte bir emzir dedi iki evladıma da

Canım mama verme bir süre her istediğinde emzir sütün iyice artsın sonra da artık 3 saatte bir emzirmeye başlarsın ben yurt dışındayım ve doktorum üç saatte bir emzir dedi iki evladıma da
drum 3 saate bir emzirmeye başlayabilirsin desi ama bebegim 2 saate açıkiyor emzir ama mamayida kesme dedi inan ne yapacağımı şaşırdım

Heran emzir canım saatli emzirme. Ağladığı heran ver emsin

drum 3 saate bir emzirmeye başlayabilirsin desi ama bebegim 2 saate açıkiyor emzir ama mamayida kesme dedi inan ne yapacağımı şaşırdım
Sık şok emzir canım bol bol da su iç sen ne kadar emzirirsen o kadar artar sütün
Biraz daha büyüyünce zaten bu kadar sık acıkmayacak iyi emdiği için o zaman saatli emzirirsin saatli emzirmenin iyiliği bebekte gazı engellemesi sindirimin düzenli çalışmasını sağlaması. GÜLE GÜLE BÜYÜT BEBEĞİNİ CANIM
bende istiyorum 3.yü yaşım 23 ayrı eve çıkabilirsem anında yapacağım inşallah
Sen de lohusasın bana dua et olur mu

çok teşekkür ederim canım allah inşallah gönlünden geçen ne varsa hepsini versin umarım bir bebişin olur şeninde sağlıkla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…