Çocuk Hastalıkları Bebeğim ağlarken katıldı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ahsen90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
1.961
5.665
88
Merhaba arkadaslar.Bugun ömrumden ömür gitti. 10 yaş yaşlandim... 15 aylik bebegim bizde misafir baska bebekle carpsti ama hafif bi carpismaydi sonra birden aglarken nefesi kesildi bekliyoruz gelmiyor allah gelmiyor 50 saniye belki daha fazla gitti nefes yok.... öldu sandik kendimi yerden yere atiyorum bebegim öldu diye. Bebegim de babasinin kucaginda esimde çirpiniyor oglum ne olur nefes al diye... sonra nefesi geldi annem aldi bebegimi 5 saniyelik bir bayginlik gecirdi ve duzeldi... Arastirmalirim sonucu katılma nöbeti gecirdigini ögrendim bebegimin demir eksikligi bunh tetikleyebiliyormus. Sali gunu doktora goturecegim. Var mı benimle bu sorunu yasayip bana yardim edecek biri arkadaslar hala kendime gelemedim Rabbim hicbir anneyi evladiyla sınamasın...

Ayy cnm yaa. Okurken ben bile kotu oldum 😑 insllh olmaz bi daha.Rabbm sifa versjn

Oglum aglarken hep katilir bazen uzun surer bazen kisa ama cok katilir. Cocukluk doneminde normalmis. Gecmis olsun
Evet doktora goturduk demir ilacı basladı doktor kan verdik demir dusukmus o tetikliyor olabilirmis. Coook tesekkur ederim

Back
X