- 17 Aralık 2011
- 211
- 179
- 103
- Konu Sahibi bitanecikk
Kızım 7 aylık oldu her şeyi bıraktı.Oysa ne kadar mutluydum yemesi çok ii diye..
((
:2:Benim hiç sütüm olmadı ilk bir hafta ancak emzirebildim sonra baktım ki aslında boş emiyormuş.Kaşıkla doymayınca biberona başvurdum ve ona alıştı.Çok da güzel yiyordu ek gıdaya geçene kadar.Ek gıdayla birlikte mamayı bıraktı.suyu o zamana kadar hiç içmeyen kızım 150 cc lik su içmeye başladı ama mamaya karşı koyuyordu.Uykusunda vermeye başladık.Gayet güzel içiyodu uykusunda son bir haftadır uykusunda da içmiyor
ek gıdaları da yemiyor.ne yapacağımı şaşırdım.doktoruna söylediğimde mamadan bıkmış olabilir dedi.Aptamili değiştirdim bebelac ı uykusunda bile içiremedim.hero baby de aynı..anlayacağınız içmiyo mamayı..ne uykuda ne uyanık.bari ek gıdaları yese o da yok.başımda kayınvalidem ha bire yedir yedir..sanki ben esirgiyorum..çok bunaldım..tekrar nasıl alıştırabilirim biberon ve mamaya?tecrübelerinizi paylaşıranız sevinirim..:2:

:2:Benim hiç sütüm olmadı ilk bir hafta ancak emzirebildim sonra baktım ki aslında boş emiyormuş.Kaşıkla doymayınca biberona başvurdum ve ona alıştı.Çok da güzel yiyordu ek gıdaya geçene kadar.Ek gıdayla birlikte mamayı bıraktı.suyu o zamana kadar hiç içmeyen kızım 150 cc lik su içmeye başladı ama mamaya karşı koyuyordu.Uykusunda vermeye başladık.Gayet güzel içiyodu uykusunda son bir haftadır uykusunda da içmiyor